„Asta e valoarea echipei, cu mai mult de 4-5 jucători nu am avea ce face în Liga 1″

Mihai Andries 13 Apr. 2013, 16:15 Campionat
„Asta e valoarea echipei, cu mai mult** de 4-5 jucători nu am avea ce face în Liga 1

Principalul finanțator al „Bătrânei Doamne” a fost foarte dezamăgit de cea de-a doua înfrângere a returului. Adrian Marțian nu-și poate explica lipsa de incisivitate din jocul „alb-roșiilor”, mai ales că, în opinia sa, Damila Măciuca era o echipă de bătut.

„Corona e cu două clase peste Măciuca, numai că, din păcate, UTA a jucat astăzi cum au făcut-o brașovenii cu noi. Adică am plimbat mult mingea de-a lungul terenului, ne-am întors de multe ori cu balonul în spate, când noi ar fi trebuit să atacăm poarta. Dar, asta e valoarea jucătorilor noștri din atac. Cu excepția lui Laso, care nici el nu a reușit mare lucru astăzi, ceilalți au lipsit de la acest meci. Nu se poate ca un atacant central ca Silvășan să aibă o singură ocazie. Cred că, dacă Dosso ar fi jucat măcar o jumătate de oră astăzi, am fi marcat măcar un gol. În general, mi-au mai plăcut doar Amadio, Kovacevic, Supic și hai să spunem, Laso, cu restul nu prea am avea ce face mai ales dacă vrem să mergem în Liga 1. Neagu chiar m-a enervat la cum a jucat astăzi, nu vreau să-l mai văd câteva zile. Fundașii centrali nu au avut de lucru, dar și când au avut am luat gol. Asta e valoarea echipei la ora asta, ce să tot ne mai dăm după cireș!”, a punctat omul de afaceri clujean, care i-a avut destule de reproșat și lui Adrian Falub după partida de la Drăgășani: „Nu puteam să-l felicit după acest meci, nu aveam voie să pierdem aici”.

Marțian a recunoscut că a intrat în vestiarul echipei în pauza partidei cu scopul de a-i trezi la realitate pe utiști. „Le-am reamintit că joacă pentru UTA, un club de mare tradiție, împotriva unei formații care nu înseamnă nimic în fotbalul românesc. Dar, ce-am rezolvat? Le-am promis și bani dacă o bat pe Măciuca, dar nu au fost în stare”, a afirmat patronul „textiliștilor”.

„Nu e prima oară când domnul Marțian vine la pauză în vestiar, s-a mai întâmplat și în alte rânduri, inclusiv la meciurile de acasă. Dânsul dă banii, are dreptul la opinii, eu nu o să-l împiedic să și le exprime, dar nici nu o să i le comentez. Relația noastră este una normal, ca de la antrenor la conducător, fiecare cu treaba și responsabilitățile sale”, a precizat și Adrian Falub.

Totuși, patronul „Bătrânei Doamne” nu și-a pierdut speranța pentru un loc sub soarele ligii secunde. „În afară de acest meci cu Măciuca, credeam că la Oradea o să mai avem probleme. Acum că Bihorul a ieșit din calcule odată cu înfrângerea cu Luceafărul nu cred că va mai fi un meci de care pe care. În rest, nu ar trebui să mai avem probleme împotriva nimănui. Dacă nu batem tot până la sfârșit, înseamnă că într-adevăr nu avem ce căuta în Liga 1″, a încheiat Marțian.

 

Sursa: Sport Arad
Foto Florin CEAUȘU

Mihai Andries 13 Apr. 2013, 16:15 Campionat
Pe aceeași temă