„Aș fi ipocrit să spun că punctele nu ne mulțumesc, dar nu ne mulțumește modul în care le-am obținut”

Marius ANGHEL 13 Mar. 2013, 17:04 Campionat

FC Farul a debutat în returul Ligii a II-a cu o victorie la „masa verde” în fața celor de la Sportul Studențesc, jucătorii gazdă refuzând să intre pe teren din cauza neregulilor de la club. După acest incident, antrenorul Farului, Alin Artimon, recunoaște că îi priește rezultatul, dar spune că ar fi vrut să obțină punctele pe teren.

„Ne pare rău că nu am jucat. Ne-am fi dorit punctele în urma unui joc, nu unei prevederi ale regulamentului. Ne-am pregătit opt săptămâni, două luni am alergat de ne-au sărit ochii și vroiam să vedem cum stăm, dar asta e. Aș fi ipocrit să spun că punctele nu ne mulțumesc, dar nu ne mulțumește modul în care le-am obținut”, a declarat Alin Artimon.

Iată programul Farului în această săptămână: astăzi – un antrenament; joi – două antrenamente; vineri – intrare în cantonament și un antrenament; sâmbătă – FC Farul – CS Otopeni (ora 11.00); duminică – jucătorii vor fi liberi.

„Cu Otopeni, va fi un meci tare, pentru că este una din echipele care încearcă să promoveze, vine după un insucces acasă cu Dunărea Galați și sunt convins că se vor replia și vom avea un meci foarte greu. Sunt în același timp încrezător în capacitatea jucătorilor mei și sper să continuăm să adunăm puncte”, ne-a mai spus Artimon pentru Cuget Liber.

Marius ANGHEL 13 Mar. 2013, 17:04 Campionat
Pe aceeași temă