Artimon, panasement pe rana vâlcenilor

07 Apr. 2012, 15:37 Campionat
Artimon,** panasement pe rana vâlcenilor

După eșecul suferit azi în Zăvoi, 0-1 cu Luceafărul Oradea, amărăciunea fanilor vâlceni a fost atenuată a revenirea lui Alin Artimon pe banca trupei din Zăvoi.

Meciul de azi nu a avut istoric, orădenii câștigând mult mai clar decât o arată scorul, în timp ce alb-albaștrii nu au avut nicio ocazie notabilă. Tibi Moldovan s-a jucat cu ocaziile, dar C. Roșu a punctat cu capul în minutul 58 pentru o victorie mai mult decât meritată.

De azi, speranțele fanilor vâlceni pentru evitarea retrogradării se leagă de Alin Artimon, care a mai pregătit cu rezultate excelente CSM-ul în două rânduri, în perioada 2008-2010. Aclamat la începutul partidei de fani, Artimon a refuzat o ofertă mai tentantă de la Tulcea, pentru a reveni în Zăvoi.

„Discut de câteva luni cu cei de la Vâlcea, dar a depins mult de modul în care am putut să mă eliberez de contractul cu Poli Timișoara. Într-un final, am reușit și am semnat un contract pe un an și jumătate, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. Am văzut echipa și la Baia Mare și azi, este însă devreme de comentat ce e de făcut. A contat foarte mult partea sufletească, financiar sunt pe minus față de ce câștigam la Timișoara. Au contat mult oamenii care au discutat cu mine, proiectul care există aici, o anumită stabilitate dar și faptul că timp de șase luni au avut răbdare să mă pot elibera de contractul cu Poli. Știu că suporterii mă iubesc, dar asta se schimbă repede în momentul în care nu sunt rezultate. Faptul că am avut o relație de respect reciproc cu presa, suporterii și cei din preajma clubului, chiar și în momentele în care nu a mai fost aici, a fost unul dintre punctele pozitive” a declarat Alin Artimon.

Timișoreanul îl va avea ca secund pe Cristi Bora, de la Centrul de Copii și juniori, cunoscut ca fiind mentorul lui Raul Rusescu.

Șefii clubului vâlcean discută în aceste momente cu fostul principal Marius Mitu, existând varianta ca acesta să continue în Zăvoi doar ca jucător, dar și să i se rezilieze amiabil contractul.

Articol scris de Adi Georgescu

07 Apr. 2012, 15:37 Campionat
Pe aceeași temă