Artimon a spus „pas”, Gherman ar putea fi noul antrenor al UTei

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 00:35 Campionat
Artimon a spus

Faptul că Alin Artimon a refuzat să preia echipa din Calea Aurel Vlaicu încă de marți lăsa loc la interpretări, iar miercuri a sosit și răspunsul defintiv al fostului tehnician al lui Poli Timișoara. Acesta a fost negativ, așa că Adrian Marțian s-a văzut în postura de a reîncepe negocierile cu alți antrenori. Neacceptând varianta propusă de Giovanni Catanzariti, Ionuț Popa, dejeanul a ajuns la Stelian Gherman.

Acesta a condus în Liga a II-a o singură formație, pe Unirea Alba Iulia, iar după retragerea acesteia din competiție (în iarna anului trecut) a mai pregătit-o doar pe Fortuna Brazi în eșalonul trei. Acum, antrenorul de 46 de ani pare hotărât să o preia pe UTA, încercând să o salveze de la retrogradare la finalul stagiunii. „Sunt la Arad, dar de abia joi dimineața voi avea discuțiile finale cu conducerea clubului UTA. În principiu, suntem înțeleși, dar până nu batem totul în cuie nu mă consider antrenorul echipei. Această propunere m-a luat puțin prin surprindere, așa că nu m-am decis încă asupra secunzilor mei”, ne-a declarat Gherman.

În altă ordine de idei, Adrian Marțian refuză să-i dea dezlegarea lui Adrian Falub pentru ca acesta să poată deveni cu acte în regulă antrenorul celor de la ASA Târgu Mureș. Din această cazuă, fostul tehnician utist nici nu a putut lua loc pe bancă la meciul noii sale echipe în Zăvoi, pierdut la ultima fază a meciului. Dar, pentru ca Stelian Gherman să poată semna un contract de antrenor cu UTA, clubul trebuie să elibereze mai întâi funcția deținută până la începutul săptămânii de Falub.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 00:35 Campionat
Pe aceeași temă