„Arbitrul nu a fost de rea-credință, pe mine asta mă ține pe picioare”

20 Aug. 2011, 23:42 Campionat

Prezent la egalul Gloriei Bistrița din prima etapă a Ligii a II-a, președintele clubului transilvănean, Jean Pădureanu, a comentat prestația fotbaliștilor antrenați de Nae Manea. „Lordul” nu a fost nemulțimit din cauza scorului înregistrat în fața unei Chindiei.

„A fost un joc acceptabil, frumușel, prima repriză ne-a aparținut nouă mai mult, a doua repriză a fost a celor de la Chindia. Jocul a fost sportiv. Arbitrajul… se vede tinerețea lui, nu a fost de rea-credință, a greșit și de o parte și de alta. Putea fi nemulțumită echipa împotriva căreia s-a greșit prima dată. Un gol marcat schimbă fizionomia jocului ulterior, dar mă rog, este și el tânăr, atâta a putut și nu a fost de rea-credință. Pe mine asta mă ține pe picioare.”

Oficialul bistrițean a vorbit și despre evoluția Târgoviștei, o echipă plină de ambiție așa cum a caracterizat-o la finalul jocului acesta. „Chindia, o echipă bunicică, de ambiție. Nu știu cum va rezista că vin jocurile în deplasare. Acesta a fost primul meci. Au fost motivați de faptul că joacă cu o echipă fostă în Divizia A. Nu știu dacă pe plan psihologic îi va ține și pe ei ambiția să joace la fel, cu determinarea cu care a jucat astăzi.”

Întinerirea lotului și după rezultatele

Despre șansele la promovare ale Gloriei, Pădureanu spune că e devreme să discute acest subiect, având în vedere că proiectul său include întinerirea lotului și după aceea rezultatele. „E prea devreme să vorbim. Croim o echipă cu vârsta de medie mult mai mică. Pe măsură ce reușim să facem echipa, reușim să obținem niște rezultate, probabil se va alege neghina din grâu”.

Rămâne pe bancă

La meciul cu Chindia, președintele a luat loc pe banca de rezerve, acolo unde va sta în continuare, deoarece vede mai bine problemele echipei. „Voi continua să stau. Acolo stau pentru faptul că văd tot ce se întâmplă. Văd relația dintre antrenor și jucătorii din teren, văd relația dintre banca de rezerve și antrenor și jucătorii din teren. Știu tot ce se întâmplă acolo. La nevoie, pot să iau o decizie.”, a încheiat Jean Pădureanu.

Gloria Bistrița a debutat în Liga a II-a cu un egal, 1-1, cu Chindia Târgoviște. Etapa viitoare, echipa antrenată de Nae Manea joacă pe teren propriu cu FC Olt, însă până atunci, marți, au meci de cupă, cu Voința Livezile.

Articol și foto de Marius ANGHEL

20 Aug. 2011, 23:42 Campionat
Pe aceeași temă