Arădenii și-au găsit antrenor în Banat! UTA își ia antrenor din Liga a III-a

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 14:23 Campionat
Arădenii și-au găsit antrenor în Banat!** UTA își ia antrenor din Liga a III-a

Rămasă fără tehnician după ce Adrian Falub a plecat la Tg. Mureș. UTA Arad și-a îndreptat din nou atenția către Sorin Bălu, care a condus cu succes pe Mama Mia Becicherecu Mic. Antrenorul din Timișoara discută în această seară ultimele detalii contractuale cu finanțatorul „textiliștilor”, Adrian Marțian.

Bălu a fost soluție pentru UTA și în iarnă, dar mutarea sa a căzut după ce Falub a acceptat în fine să vină la „Bătrâna Doamnă”. Arădenii au fost refuzați astăzi de un alt tânăr tehnician din zonă, Alin Artimon, liber de contract după ce s-a certat cu Sorin Boiangiu la FC Caransebeș, echipă pe care a dus-o în fruntea C4. O altă soluție pentru arădeni a fost Stelian Gherman, dar antrenorul ardelean nu a avut activitate în ultima perioadă.

În fine, Sorin Bălu e dispus să preia echipa arădeană aparent în suferință. Totuși, UTA deși va evolua în play out, are rezultate bune cu echipele mai slabe din B2, astfel că salvarea de la retrogradare nu e o misiune grea. Tocmai din acest motiv el va și accepta oferta. Printre echipele pregătite de Bălu se mai numără ACS Recaș, Flacăra Făget și Viitorul Sânandrei. El a promovat anul trecut cu Mama Mia Becicherecu Mic după un baraj fără emoții împotriva Metalului Oțelu Roșu iar acum „pizzerii” sunt pe locul 2 în Liga a III-a.

Momentan UTA ocupă locul 11 în B2, cu 18 puncte, după ce a remizat astăzi cu Minerul Motru, scor 1-1.

Sursa: Sport9

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 14:23 Campionat
Pe aceeași temă