„Aproape că nu am contat. Suntem depășiți total”. ASU Poli a înregistrat o nouă înfrângere în Liga 2

Marius ANGHEL 12 Sep. 2016, 13:28 Campionat

Succesul din runda trecută cu Metalul Reșița nu a produs schimbarea la ASU Poli. Timișorenii au revenit la obiceiurile din primele etape și sâmbătă au cedat la scor de neprezentare în deplasarea de la Mioveni, scor 3-0. Năstăsie (36), Ayza (50) și Rădescu (67) au înscris în poarta lui Alin Constantinescu. Este a patra înfrângere în șase meciuri pentru jucătorii lui Sorin Brîndescu în acest campionat, iar locul ocupat în clasament rămâne unul retrogradabil.

Antrenorul lui ASU Poli a recunoscut la final superioritatea Mioveniului. „Am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi, care ne-a fost net superioară la toate capitolele. Aproape că nu am contat în jocul de astăzi. Sunt foarte supărat, dar asta este… suntem depășiți total. În repriza a doua nu am avut nicio ocazie. Înainte de pauză am mai contat, am reușit să ne apărăm bine și am avut și câteva situații de poartă. Dar, cum spuneam, după pauză am fost inexistenți. Ceea ce pot eu să le reproșez băieților e lipsa de concentrare. Avem sarcini precise și nu suntem în stare să le respectăm. Ne și demoralizează, când știm că trebuie să facem un anumit lucru, dar nu putem nicicum să îl facem”, a declarat Brîndescu, citat de druckeria.ro.

Acesta crede că atitudinea și ambiția argeșenilor antrenați de Alexandru Pelici au făcut diferența în jocul de sâmbătă. „Echipa Mioveniului e una ambițioasă, care a alergat mult și care a fost mult mai prezentă în joc decât noi. Nu ne-au surprins, am știut că punctul lor forte e Năstăsie. Ne-am și luat măsuri speciale la el, însă tot Năstăsie a fost cel ce a deschis scorul… Asta denotă că atât putem momentan… Mioveniul nu ne-a surprins ca așezare în teren, ci din punctul de vedere al atitudinii și ambiției”, a mai spus Brîndescu.

După desfășurarea a șase etape, ASU Poli a rămas cu patru puncte acumulate și se clasează pe locul 17, retrogradabil. „Nu ar trebui să găsim scuze, ci soluții. Când începe meciul, nu ar trebui să conteze pentru noi locul din clasament, ci să ne axăm pe ceea ce avem de făcut în teren. La asta ar trebui să ne gândim, să ne rezolvăm problemele în timpul jocului”, a conchis Brîndescu.

În etapa următoare a Ligii 2, ASU Poli are un nou meci greu, sâmbătă, de la ora 16:00, pe teren propriu cu FC Brașov, a doua clasată.

ASU Poli în meciul cu CS Mioveni: A. Constantinescu – Motreanu, Telescu, Cr. Gălan (cpt.), Todorov – Bilia, Birău (Bădăuță ’46), Giuricici (Măd. Stancu ’46), Dănăricu (Mărgărit ’76) – Ghinescu – Șt. Blănaru. Rezerve neutilizate: Al. Mitrea – Taub, Țugiu, P. Niță. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Foto: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

Marius ANGHEL 12 Sep. 2016, 13:28 Campionat
Pe aceeași temă