Antrenorul „pandurilor”, încrezător înaintea meciului cu fosta echipă: „Ne jucăm șansa, chiar dacă Chindia e cea mai bună echipă din Liga a 2-a”

Marius ANGHEL 08 Dec. 2017, 11:52 Campionat
Antrenorul

Pentru a nu intra în iarnă de pe loc retrogradabil, Pandurii Târgu Jiu e obligată să câștige la Târgoviște, duminică, de la ora 12:00, în ultima etapă programată în 2017. Cele două combatante sunt despărțite de 21 de puncte, iar gazdele au nevoie de victorie pentru a nu-și pune în pericol locul al treilea care duce, vara viitoare, la barajul pentru promovarea în Liga 1. Tot de victorie au nevoie și gorjenii, care sunt tot mai amenințați cu retrogradarea, după ce n-au mai câștigat de 13 etape, mai exact din 9 septembrie, când s-au impus cu 2-0 la Balotești!

Joacă în orașul natal

Originar chiar din Târgoviște, actualul tehnician al pandurilor, Adrian Bogoi, a și antrenat Chindia, în urmă cu cinci sezoane. Acesta consideră că lotul echipei din orașul său natal este cel mai valoros din Liga 2.

„Cunosc foarte bine echipa din Târgoviște, am și antrenat acolo acum 4-5 ani. Mulți dintre jucători au venit odată cu mine. Este o formație care evoluează în această formulă de câțiva ani. Este o echipă bună, care are o anumită stabilitate financiară. După părerea mea, este cea mai bună trupă din Liga a 2-a, cred că locul 3 este sub posibilitățile lor. Este însă un meci de trei puncte și noi ne jucăm șansa”, a declarat Bogoi, la conferința de presă, de ieri.

Acesta așteaptă pauza de iarnă ca să poată strabili strategia pentru 2018. „Nu mă bucur neapărat că se întrerupe campionatul. Încerc să-mi canalizez energia spre soluțiile care trebuie impuse la această echipă. Știu că din iarnă sunt foarte multe discuții referitoare la ce se întâmplă la Târgu-Jiu, chiar am vorbit cu domnul Condescu și sper ca lucrurile să se îndrepte. Într-adevăr, echipa trece prin momente grele, după cum știți este în insolvență, iar la nivelul jucătorilor, din ce am înțeles, sunt și restanțe, dar nu mai mari ca la alte echipe. Din păcate, nu toți fotbaliștii pe care îi am la dispoziție sunt la același nivel de pregătire. Nu-i am pe toți la antrenamente. Nu pot să zic că n-au valoare, dar sunt niște lucruri pe care le-am moștenit când am venit aici, nu pot să le schimb de pe o zi pe alta. Portarul Răzvan Stanca este apt de joc, s-a antrenat toată săptămâna și nu au fost alte discuții. Știu că a avut ceva probleme, dar trebuie să și le rezolve cu conducerea. Eu spun că ne putem baza pe el la meciul cu Chindia”, a mai afirmat Bogoi.

Etapa trecută, Chindia a pus capăt serie de 13 partide fără înfrângere, după ce a pierdut cu 1-2 la Șiria, de UTA Arad.

Partida-tur dintre Chindia și Pandurii, disputată la Motru, s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, după ce târgoviștenii au condus cu 2-0. Meciul retur se joacă duminică, de la ora 12:00, pe stadionul „Eugen Popescu”.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL 08 Dec. 2017, 11:52 Campionat
Pe aceeași temă