Antrenorul Metalului se gândește la demisie, nemulțumit de condițiile echipei reșițene care joacă la Snagov. Mihai Stoica nu vede Vâlcea ca unul dintre cluburile puternice din Liga 2

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Sep. 2016, 16:40 Campionat
Antrenorul Metalului se gândește la demisie, nemulțumit de condițiile echipei reșițene care joacă la Snagov.** Mihai Stoica nu vede Vâlcea ca unul dintre cluburile puternice din Liga 2

Antrenorul Metalului Reșița, Mihai Stoica, crede că atacanții cu experiență ai echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Florin Costea și Mihai Dina, au făcut diferența în disputa de sâmbătă, din Zăvoi, cu Metalul Reșița. CSM a învins Metalul cu 5-2, un scor considerat nedrept de Stoica.

„Este un scor cam dur față de aspectul jocului. Am făcut o primă repriză bună, după care am comis greșeli individuale și am avut în fața noastră un Florin Costea cu mare poftă de joc. Asta nu scuză erorile noastre, trei goluri le-am încasat din pasele noastre greșite. Am crezut că la 3-2 putem reveni, dar diferența a fost făcută de calitatea atacanților de la CSM. Vâlcea nu se poate bate la promovare, am văzut echipe mult mai puternice și mai organizate. În Zăvoi sunt câțiva jucători de valoare, dar nu e suficient. Mi-a plăcut mult Târgoviște, Juventus și UTA, cred că aceste echipe se vor bate la promovare”, a spus Mihai Stoica la conferința de presă de după joc.

Antrenorul Metalului se gândește să părăsescă echipa și a anunțat acest lucru în urmă cu două săptămâni, mult înainte de meciul de la Vâlcea. „Nu am luat o decizie definitivă, dar mă gândesc la plecare din motive personale, pe care o să le discut cu cei din conducere și, dacă o să găsim o cale să le rezolvăm, atunci voi continua. Nu mă gândesc la plecare din cauza rezultatelor, pentru că am început o muncă dificilă, aproape după începerea campionatului, am reușit să facem o echipă care să se ridice cât de cât la nivelul Ligii a II-a. Am reușit să aducem niște jucători care, bine pregătiți, vor arăta altfel peste o lună, indiferent cine vine antrenor, Reșița se va bate mai sus decât ultimele locuri”, a mai spus Stoica, care este antrenor în acte la Metalul de doar patru meciuri, până să vină el pe bancă principal fiind actualul său secund, George Dumitru.

Mihai Stoica a fost încurajat din tribună de Mihai Stoichiță, de care îl leagă o veche prietenie. „Cu domnul Stoichiță mă cunosc de peste 30 de ani, am lucrat împreună la multe echipe și a venit să mă vadă. Mihai Stoichiță nu are nicio funcție la noi, nici măcar onorifică, dar noi vorbim mereu despre fotbal. La Reșița suntem oarecum la zi cu banii, e adevărat că doar de o lună ne-am strâns. Nimeni nu mai are acum buzunarele deschise, dacă ar fi, ar veni și alți oameni potenți alături de fotbal, dar acestea sunt vremurile pe care le trăim”, a mai spus Mihai Stoica.

După desfășurarea a 9 etape, Metalul Reșița are strânse doar 6 puncte și e pe loc retrogradabil.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Sep. 2016, 16:40 Campionat
Pe aceeași temă