Antrenorul Luceafărului și-a dat a doua oară demisia: „Nu mă mai întoarce nimeni”. Înfrângerea cu Juventus i-a pus capac. Un fost stelist e favorit să-i ia locul

Antrenorul Luceafărului și-a dat a doua oară demisia:
  • Florin Fărcaș a fost adus ca antrenor la Luceafărul Oradea după promovarea în Liga a 2-a, dar și-a dat demisia după doar patru etape.
  • Tehnicianul și-a anunțat plecarea încă de miercuri, dar a fost rugat să mai rămână un meci. Eric Lincar este favorit să-l înlocuiască.


Doar patru etape s-au scurt din actualul sezon de Liga a 2-a, dar continuă „victimele”, printre antrenori. Așa cum era de așteptat, Florin Fărcaș, tehnicianul celor de la Luceafărul Oradea, a demisionat imediat după înfrângerea de astăzi de pe teren propriu, 1-0 cu Juventus București. Fărcaș mai făcuse o dată acest gest, miercuri, după înfrângerea, tot de acasă, 2-1 cu Academica Clinceni, dar a mai rămas un joc pe bancă la rugămințile oficialilor și a jucătorilor.

„Așa cum a promis, am decis să plec. Oricum renunțam, indiferent de rezultatul de astăzi. Am revenit pentru că erau doar două zile până la meciul cu Juventus și nu puteam lăsa echipa așa. Sunt un om de caracter, am venit pentru acest meci, pentru că m-au chemat jucătorii și conducerea. Aș fi vrut să terminăm cu o victorie, pe care s-o dedic conducerii, dar nu s-a putut. Nu mă mai întoarce nimeni. Decizia e luată”, a spus Florin Fărcaș, imediat după eșecul cu Juventus București, după un meci pe care echipa sa l-a dominat, dar l-a pierdut după golul încasat în minutul 73.

Astfel, după demisia lui Fărcaș, Marius Feher (27 ani), mijlocaș care fusese joi exclus din lot, la dorința antrenorului, e liber să se întoarcă la Luceafărul.

În primele patru etape, Luceafărul Oradea cu Florin Fărcaș ca antrenor a înregistrat o victorie (1-0 cu CS Afumați) și trei înfrângeri (1-0 cu Sepsi OSK, 2-1 cu Academica Clinceni, 1-0 cu Juventus București). Echipa bihoreană are astfel trei puncte acumulat în acest start de sezon și se află pe locul 16 în clasament, poziție retrogradabilă. Etapa viitoare, sâmbătă, de la ora 11:00, Luceafărul joacă în deplasare la Olimpia Satu Mare.

Cel mai aproape de banca nou-promovatei bihorene este Erik Lincar, fostul stelist fiind prezent în tribună la meciul de astăzi, pentru a doua oară la jocurile de pe teren propriu ale Luceafărului. Acesta va discuta în următoarele zile cu oficialii echipei despre o posibilă colaborare.

Primul antrenor din Liga 2 care și-a dat demisia a fost Adrian Iencsi, după desfășurarea etapei a doua. Locul său pe banca Forestei Suceava a fost luat de Cristian Popovici.

Articol scris de Florin MIHALCA

Pe aceeași temă