Antonio Foale spune că Politehnica a pierdut la Balotești din cauza lipsei de concentrare: „Îmi asum acest eșec. Nu am reușit să îi țin la fel de montați”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2018, 18:15 Campionat
Antonio Foale spune că Politehnica a pierdut la Balotești din cauza lipsei de concentrare:**

ASU Politehnica a pierdut, astăzi, cu 2-1 meciul cu CS Balotești, după ce a condus cu 1-0 la pauză, pe terenul de iarbă de la Baza Sportivă a FRF de la Buftea. Antrenorul Antonio Foale nu s-a ferit deloc să spună lucrurilor pe nume și a recunoscut că fotbaliștii săi nu s-au concentrat în repriza a doua, în care au făcut un joc slab.

Deși a punctat lipsa de concentrare, totuși Foale consideră că egalul era mai echitabil. „Jocul a fost împărțit în două reprize diferite. Prima a fost una foarte bună pentru noi, însă cea de-a doua, din păcate, foarte slabă. Am intrat moi pe teren după pauză, relaxați, am subestimat adversarul. Din acest motiv, au avut posibilitatea să ne atace, să vină peste noi, să își creeze ocazii și, în cele din urmă, să marcheze de două ori. Îmi asum acest eșec, pentru că nu am reușit să îi țin, la pauză, la fel de montați și de concentrați ca în prima repriză. Nu e un rezultat echitabil, pentru că am avut jocul în mână și chiar în repriza a doua am avut două șanse clare de gol. Din păcate, cei care au finalizat nu au ales soluțiile potrivite”, a spus Foale citat de site-ul Druckeria.

Antrenorul a „cobit” după victoria categorică cu Metaloglobus

Poli a stat „cantonată” la Snagov după ce miercuri câștigase cu 5-0 restanța cu Metaloglobus București. De atunci, Foale s-a temut că echipa se va relaxa prea tare. „Din păcate, nu am evitat ceea ce avertizam și înainte de meci. O victorie cu 5-0 se poate dovedi periculoasă, dacă nu reușești să îi ții pe jucători la fel de montați și de concentrați pentru următorul joc. De ce îți e frică nu scapi…”, a mai adăugat tehnicianul.

Cu acest rezultat, ASU Poli rămâne pe locul 7, cu 41 de puncte și în Vinerea Mare va juca pe teren propriu, de la ora 15:00, cu CS Afumați.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 31 Mar. 2018, 18:15 Campionat
Pe aceeași temă