Andrei Șerban și Valentin Alexandru vorbesc despre seria excelentă din 2019 a Chindiei și despre meciul cu Farul: „Avem un mental foarte bun”

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 28 Mar. 2019, 12:36 Campionat
Andrei Șerban și Valentin Alexandru vorbesc despre seria excelentă din 2019 a Chindiei și despre meciul cu Farul:**

Cu opt goluri marcate în ultimele două meciuri, 4-1 la Mioveni și 4-2 cu Daco Getica, Chindia e în formă maximă înaintea meciul de la Constanța, cu SSC Farul, formație care vine după un eșec dureros la București, 1-2 cu Metaloglobus, care i-a stopat ascensiunea în clasament și dorința de a scăpa de poziția retrogradabilă ocupată în acest moment.

Formația pregătită de Viorel Moldovan se pregătește intens pentru acest meci dificil, în ciuda faptului că adversarul pe care îl întâlnește se află tocmai pe locul 17, retrogradabil. Farul s-a întărit în această iarnă, iar săptămâna trecută l-a adus și pe Romeo Surdu.

Trebuie să abordăm meciul cu maximă seriozitate și să obținem toate cele trei puncte. Avem un mental foarte bun după ultimele etape. Trebuie să o ținem tot așa, să ne vedem de drumul nostru și cu coada ochiului să ne uităm și la celelalte. Le mulțumim mult suporterilor pentru sprijin, avem nevoie de ei, ne-au împins de la spate și sperăm să îi facem fericiți la final”, spune Andrei Șerban (18 ani), autorul golului al treilea din succesul cu Daco Getica București și al cincilea în acest sezon.

În schimb, Valentin Alexandru crede că Farul este în foame de puncte, dar Chindia trebuie să câștige pentru a ține ritmul cu primele clasate, care au înregistrat puțini pași greșiți în acest an.

„La Constanța vom întâlnim un adversar foarte dificil, care e în foame de puncte. Vine după o înfrângere la Metaloglobus și vor dori, cu siguranță, să obțină punct sau puncte. Noi vom merge să obținem toate cele trei puncte, pentru a ne îndeplini obiectivul, pentru că, ați văzut, foarte – foarte rar se încurcă echipele din fruntea clasamentului. Cred că s-au pierdut foarte puține puncte”, a transmis și atacantul Valentin Alexandru, care a debutat cu gol la Chindia, în meciul cu Daco Getica.

Înaintea desfășurării etapei a 27-a, Chindia se află pe locul 4, cu 57 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 3, „U” Cluj. SSC Farul e pe locul 17, cu 26 de puncte. În meciul tur, târgoviștenii au câștigat cu 5-1, prin golurile marcate de Andrei Șerban (5), Alin Dudea (27), Cristian Cherchez (50 – pen., 58) și Cristian Neguț (89), respectiv Lamine Diakite (19).

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Ionuț IACOB

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 28 Mar. 2019, 12:36 Campionat
Pe aceeași temă