Andrei Șerban a încheiat conturile cu CFC Argeș și continuă în Liga 2. A semnat cu o nou-promovată

Andrei PASCU 09 Aug. 2024, 11:59 Liga 2
Andrei Șerban a încheiat conturile cu CFC Argeș și continuă în Liga 2. A semnat cu o nou-promovată

Campionii FC Argeș a renunțat la un nou jucător, chiar dacă din noua întrecere din Liga 2 s-a consumat prima rundă. Clubul din Pitești l-a pus pe liber pe mijlocașul Andrei Șerban, în vârstă de 23 de ani, venit în iarnă la echipa antrenată acum de Nicolae Dică, de la Chindia Târgoviște.

Șerban nu a evoluat în prima rundă din Liga 2, cu Steaua, din Ghencea, în care Campionii FC Argeș a scos o remiză, 0-0.

UPDATE: Șerban are deja o nouă echipă! Mijlocașul a fost prezentat, vineri, 9 august, ca noul jucător al formației Unirea Ungheni.

Un nou jucător se alătură proiectului C. S. Unirea Ungheni 2018, în persoana lui Andrei Șerban!
La cei 23 de ani ai săi, cu o înălțime de 1.74m, născut la Târgoviște – din postura de mijlocaș stânga, Andrei s-a remarcat la echipe precum
FC Argeș, AFC Chindia Târgoviște și Ploiești U17, performând atât în Liga a 2-a, Liga 1, Cupa României, cât și în Conference League (n.r. – este o informație greșită cum că Șerban a jucat în Conference League)!
Bine ai venit Andrei și mult succes în culorile echipei reprezentante a județului Mureș, în Liga a II-a!
FORZZA UNIREA!FORZZA UNGHENI!”, a comunicat Unirea Ungheni.

Andrei Șerban a încheiat conturile cu Campionii FC Argeș

Plecat în decembrie 2023 de la Târgoviște, în urma memoriului depus fiindcă nu a fost plătit, mijlocașul lateral a semnat ulterior cu echipa CFC Argeș. Andrei Șerban, în ciuda vârstei, 23 de ani, a strâns peste 100 de meciuri pentru primul și singurul său club la profesioniști înainte de trecerea la Pitești, la Chindia Târgoviște.

Andrei Șerban a jucat în 12 meciuri din sezonul trecut al Ligii 2, din cele 15 scurse până să fie anunțată despărțirea. A început de opt ori din primul 11 și a fost înlocuit de șapte ori, doar o dată terminând un meci ca integralist. A marcat de două ori, în meciuri consecutive, cu Gloria Buzău, scor 1-1, și contra Campionii FC Argeș, scor 2-0.

La Campionii FC Argeș, în a doua parte a stagiunii trecute, a bifat doar opt meciuri, dar acum este nevoie să își caute un nou angajament.

Andrei Șerban s-a format la Chindia Târgoviște

Andrei Șerban a debutat în fotbalul profesionist la Chindia Târgoviște. Cel mai bun randament l-a dat sub comanda lui Viorel Moldovan, în sezonul 2018/2019, unul care s-a încheiat cu promovarea în prima ligă. A strâns în total, în tricoul Chindiei Târgoviște, 129 de meciuri și a marcat de 11 ori. Acum, își va trece în CV al treilea club la nivel profesioniști, după ce s-a despărțit de Campionii FC Argeș

Clubul nostru s-a despărțit de mijlocașul Andrei Șerban. Acesta a îmbrăcat de 8 ori tricoul Argeșului. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în carieră!”, a transmis Campionii FC Argeș pe pagina de Facebook.

Nicolae Dică a confirmat că schimbările de lot nu s-au terminat

Înaintea jocului cu Steaua, Dică anunța că mai așteaptă o achiziție în această vară, dar vor mai fi consemnate și câteva plecări. Per total însă, lotul este conturat și antrenorul argeșenilor speră la calificarea în play-off-ul diviziei secunde, după care să lupte pentru revenirea echipei în SuperLiga României.

Iată că unul, cel puțin, dintre jucătorii care nu vor continua la Campionii FC Argeș este Șerban.

La capitolul plecări mai sunt George Micle, Ionuț Balaur, Robert Boboc, Florian Haită, Bogdan Rusu, Milcho Angelov, Radu Ciuciulete, Gino Oprescu și Isaac Nortey.

CFC Argeș, duel acasă cu CSM Focșani în etapa 2 din Liga 2

Așadar, dacă prima etapă din noul sezon al Ligii 2 a adus o deplasare pentru CFC Argeș, cu Steaua, în etapa a 2-a piteștenii vor avea și primul duel acasă, contra CSM Focșani.

În etapa a 3-a se vor deplasa pe terenul nou-promovatei FC Bihor Oradea, iar în următoarele două runde vor întâlni FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSM Slatina (deplasare).

Foto: Unirea Dej și CFC Argeș

Andrei PASCU 09 Aug. 2024, 11:59 Liga 2
Pe aceeași temă