„Am văzut care este nivelul, cu siguranță returul îl vom aborda cu mai multă încredere”

Publicat: 14 Dec. 2011, 12:21 Actualizat: 14 Dec. 2011, 12:34 Campionat
„Am văzut care este nivelul,  cu siguranță returul îl vom aborda cu mai multă încredere”

Fundașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Daniel Bogdanovici, este încrezător privind șansele îndeplinirii obiectivului, menținerea în eșalonul secund. Jucătorul defensiv crede că partea a doua a sezonului va fi abordată cu o mai mare încredere, lipsa experienței în prima parte punându-și amprenta asupra unor jocuri.

Aflată la prima prezență pe scena eșalonului secund fotbalistic, FC Olt Slatina a încheiat turul de campionat în zona fierbinte a clasamentului, însă aproape de formațiile aflate deasupra liniei retrogradării. Fundașul dreapta al grupării alb-vișinii, Daniel Bogdanovici, crede în îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Jucătorul defensiv spune că pulsul Ligii a II-a a fost luat, iar seria este una echilibrată.

„Există regrete pentru că se putea mult mai mult, cred că toți suntem de aceeași părere. Ne-a lipsit concentrarea, iar pe alocuri și lipsa experienței și-a spus cuvântul. După turul acesta de campionat, așa cum a fost, reușit sau mai puțin reușit, cu siguranță vom aborda altfel returul. Am văzut care este nivelul echipelor, ce fotbal se practică, eu cred că ne putem îndeplini obiectivul”, a declarat Bogdanovici.

„Ne vom salva de la retrogradare”

Fundașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Daniel Bogdanovici, este optimist în privința șanselor îndeplinirii obiectivului. Jucătorul defensiv crede că mai multă atenție le poate aduce un retur bun, la capătul căruia să reușească menținerea în eșalonul secund.

„Dacă ne facem jocul și vom fi mult mai concentrați, eu cred că ne vom salva de la retrogradare. În retur sper să prind echipa în continuare și să joc mai bine decât am făcut-o în tur”, a mai spus Daniel Bogdanovici.

Fundașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina este jucătorul cu cele mai multe minute bifate în această primă parte a sezonului. Daniel Bogdanovici a evoluat în 14 meciuri, acumulând 1.260 de minute.

sursa: Gazeta Nouă

Publicat: 14 Dec. 2011, 12:21 Actualizat: 14 Dec. 2011, 12:34 Campionat
Pe aceeași temă