„Am pierdut un meci pe care l-am avut în mână. Va fi greu, dar luptăm pentru promovare”

29 Aug. 2011, 08:54 Campionat
„Am pierdut un meci pe care l-am avut în mână.** Va fi greu, dar luptăm pentru promovare

Fotbalist cu experiență la nivelul primului eșalon, Ionuț Stancu consideră că promovarea va fi greu de obținut. Fundașul stânga este de părere că adversarul de sâmbătă, FC Timișoara, va fi una dintre echipele care la finalul sezonului va reuși să revină în Liga I.

Fundașul stânga al celor de la Alro, Ionuț Stancu, crede că se putea obține cel puțin un rezultat de egalitate cu FC Timișoara, în condițiile în care s-au aflat la conducere pe tabela de marcaj. Fostul fotbalist al celor de la Rapid consideră nedrept rezultatul, acesta declarând la finalul întâlnirii că jocul echipei sale a fost mult mai organizat decât cel al adversarilor.

„Din punct de vedere al jocului pe care l-am prestat, cred că ne-am ridicat la nivelul Timișoarei, deși ei au jucători mai experimentați și care au jucat mai mult în prima ligă ,dar cred că puteam să facem mult mai mult pentru că am pierdut un meci pe care la un moment dat l-am avut în mână. N-a fost diferență de valoare, am luat golurile destul de ușor și cred că diferența au făcut-o anumiți jucători din echipa Timișoarei, deși per total noi am avut un joc mai bun, mai combinativ și în care am avut multe ocazii de a înscrie. Nu comentez eu arbitrajul. Noi ne-am văzut doar de joc și atât”, a declarat Stancu.

„Sunt convins că Timișoara va fi una dintre echipele care va promova”

Fără puncte acumulate după primele două etape, misiunea aluminiștilor în obținerea promovării va fi extrem de dificilă. Fundașul celor de la Alro crede că Timișoara este principala favorită la promovare, iar locul secund, care permite accederea în Liga I, va fi disputat între câteva contracandidate puternice.

„Va fi greu, dar progresând de la meci la meci avem și noi șansa noastră și sperăm ca în următoarele etape să reușim să acumulăm puncte pentru a ne îndeplini obiectivul, deși nu va fi deloc ușor pentru că sunt multe contracandidate, echipe destul de bune, dar noi ne luptăm pentru a realiza acest obiectiv. Sunt convins că Timișoara va fi una dintre echipele care va promova, este o echipă de Champions League, deși au mai plecat câțiva jucători, tot cu echipa asta ei au reușit să fie viciecampionii României. Au rămas foarte mulți jucători din echipa de anul trecut și cred că va fi principala candidată la promovare în acest an”, a mai declarat fundașul stânga al celor de la Alro, Ionuț Stancu.

sursa: Gazeta Nouă

29 Aug. 2011, 08:54 Campionat
Pe aceeași temă