CSM are infirmeria plină. Lincar are trei incerți pentru debutul în Zăvoi

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Sep. 2014, 13:02 Seria 2
CSM are infirmeria plină.** Lincar are trei incerți pentru debutul în Zăvoi

Mijlocașul de bandă Ionuț Stancu, fundașul central Mihai Deaconescu și portarul Bela Fejer sunt incerți pentru primul meci al CSM-ului pe teren propriu din acest sezon, sâmbătă, cu CS Mioveni.

Portarul Bela Fejer și-a reluat de azi pregătirea, după o pauză de o săptămână, cauzată de o răceală intercostală. După ce a ratat deplasarea de la Pâncota, rămâne de văzut dacă Fejer va fi inclus în lotul pentru partida de sâmbătă.

Ionuț Stancu a suferit la antrenamentul de ieri o accidentare ușoară. „Stancu are o contractură, azi merge să facă o radiografie. Nu știm dacă va fi apt pentru meciul cu Mioveni” a anunțat președintele clubului din Zăvoi, Bogdan Medrea.

Experimentatul jucător nu a prins însă lotul pentru meciul din prima etapă, de la Pâncota, antrenorul Erik Lincar preferând pe postul de atacant stânga un junior.

Ultima problemă a vâlcenilor este în privința lui Deaconescu. Titular în jocul din prima etapă, de la Pâncota, acesta a suferit o întindere și are șanse readuse să se refacă până sâmbătă.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Sep. 2014, 13:02 Seria 2
Pe aceeași temă