CSM are infirmeria plină. Lincar are trei incerți pentru debutul în Zăvoi

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 03 Sep. 2014, 13:02 Actualizat: 03 Sep. 2014, 14:05 Seria 2
CSM are infirmeria plină.  Lincar are trei incerți pentru debutul în Zăvoi

Mijlocașul de bandă Ionuț Stancu, fundașul central Mihai Deaconescu și portarul Bela Fejer sunt incerți pentru primul meci al CSM-ului pe teren propriu din acest sezon, sâmbătă, cu CS Mioveni.

Portarul Bela Fejer și-a reluat de azi pregătirea, după o pauză de o săptămână, cauzată de o răceală intercostală. După ce a ratat deplasarea de la Pâncota, rămâne de văzut dacă Fejer va fi inclus în lotul pentru partida de sâmbătă.

Ionuț Stancu a suferit la antrenamentul de ieri o accidentare ușoară. „Stancu are o contractură, azi merge să facă o radiografie. Nu știm dacă va fi apt pentru meciul cu Mioveni” a anunțat președintele clubului din Zăvoi, Bogdan Medrea.

Experimentatul jucător nu a prins însă lotul pentru meciul din prima etapă, de la Pâncota, antrenorul Erik Lincar preferând pe postul de atacant stânga un junior.

Ultima problemă a vâlcenilor este în privința lui Deaconescu. Titular în jocul din prima etapă, de la Pâncota, acesta a suferit o întindere și are șanse readuse să se refacă până sâmbătă.

Articol scris de Adi Georgescu

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 03 Sep. 2014, 13:02 Actualizat: 03 Sep. 2014, 14:05 Seria 2
Pe aceeași temă