Roman și Stancu se alătură listei lungi de achiziții a lui FC Caransebeș

„Gugulanii” au ajuns la nouă transferuri în această iarnă. După numele destul de sonore anunțate săptămâna trecută, FC Caransebeș a mai înregimentat doi jucători cu experiența primei ligi. Mijlocașul Alin Roman (foto principal), trecut și pe la ACS Poli, și veteranul Ionuț Stancu s-au alăturat trupei pregătite de Alin Artimon.

Antrenorul timișorean al cărășenilor a confirmat sosirea celor doi și totodată renunțarea la Alexandru Giurgiu, jucător sosit în probe, în emisiunea Divizia locală de la postul Digi 24 Timișoara. În plus, FC Caransebeș i-a prelungit contractul lui Bușu. Lor li se vor alătura pe lista de achiziții alți doi jucători sub 21 de ani.

Ionuț Stancu are 31 de ani și a evoluat ultima dată la CSM Râmnicu Vâlcea. În timp ce mijlocașul Alin Roman (20 ani, foto, stânga) a evoluat în tur la Metalul Reșița. Împreună cu cei doi, Caransebeșul a ajuns la nouă nume noi aduse în iarnă. Ceilalți jucători anunțați fiind Adrian Pascal, Cotigă, Stoianof, C-tin Stoica, Ciprian Dinu, Fl. Pârvu și Al. Boștină.

„Au fost șase săptămâni de muncă asiduă din partea conducerii și a celor din staff-ul tehnic. Am ales cu grijă jucătorii de care am cosiderat că avem nevoie, am ajuns la înțelegere cu cei mai mulți din cei pe care ni i-am dorit, practic, au ajuns în curtea noastră cam 90 la sută din jucătorii pe care i-am fi vrut. Îmbucurător este că am reușit să perfectăm toate transferurile până la data intrării în cantonament. Vor fi la dispoziția antrenorului în toată perioada de pregătire, ceea ce e foarte important pentru omogenizarea echipei, deoarece sunt mulți jucători noi. Urmează o perioadă grea, dar cu acest lot de jucători sunt șanse foarte mici să retrogradăm. Cu o pregătire foarte bună, vom fi lipsiți de emoții”, a declarat, pentru expressdebanat.ro președintele clubului gugulan, Cosmin Popovici (foto mic).

FC Caransebeș urmează să efectueze un cantonament în Antalya în perioada 1-12 februarie.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)

Pe aceeași temă