„Am pierdut o bătălie, războiul nu s-a terminat”! Barbu anunță schimbări după înfrângerea cu Sportul

01 Sep. 2012, 16:13 Campionat

Farul Constanța a debutat cu stângul în noul sezon al Ligii a II-a, „marinarii” piezând pe teren propriu contra Sportului Studențesc, scor 0-2.

La finalul partidei, Ion Barbu, antrenorul Farului, era nemulțumit de jocul prestat de jucătorii săi și speră ca aceștia să învețe din preșelile pe care le-au făcut în acest joc. Tehnicianul își asumă vina pentru înfrângere și anunță că în etapa viitoare va face schimbări în echipă.

„Din păcate astăzi am început cu stângul. Am întâlnit o echipă bine organizată, ne-au bătut la posesie și am pierdut pe două greșeli personale. Îmi cer scuze suporterilor, am pierdut o bătălie, războiul nu s-a terminat. Sperăm să învățăm din greșelile de astăzi și să ne revenim cât mai repede. Acestea au fost soluțiile pentru meciul de astăzi. Îmi asum tot ce s-a întămplat astăzi. Nu pot să fiu mulțumit de niciun jucător astăzi și în mod categoric vor fi schimbări în echipă, în etapa a 2-a. Este o presiune, suntem Farul și lumea așteaptă să fim în Liga 1, dar, din păcate, asta este situația. Eu încerc să fac tot ce este posibil să fie bine pentru clubul asta”, a declarat după meci, citat de fcfarul.ro, antrenorul Ion Barbu.

În meciul cu Sportul, Barbu a folosit următoarea echipă: Curcă – Băjan, Stegaru, Țabără, V. Sandu (cpt.) – Coteanu (’61 D. Popa), Buzea, D. Bârlădeanu (’81 Ghenciu), Ivanovici (’55 Stoianof) – M. Matei, S. Chițu

Articol scris de Marius ANGHEL

Foto: Alexandru RAITA

01 Sep. 2012, 16:13 Campionat
Pe aceeași temă