„Am pierdut două puncte. Pot spune că am avut ghinion”

Marius ANGHEL 12 Oct. 2012, 21:10 Campionat

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Sabin Ciurea, a declarat, la finalul partidei cu CS Mioveni, încheiată la egalitate, scor 1-1, că echipa sa merita cele trei puncte. Slătinenii au condus până în minutul 89, când argeșenii au plecat in extremis cu un punct de pe stadionul 1 Mai.

„După cum a decurs jocul în prima repriză, nu m-am gândit că nu putem câștiga acest meci. Am pierdut două puncte, pot spune că am avut ghinion, am avut două-trei ocazii, singur cu portarul în care puteam să marcăm, dar acesta este fotbalul. Nu am zis că jucăm cu două vârfuri, am zis să jucăm cu Marin un vârf împins, iar Ene să vină pe faza de atac, să jucăm un 4-4-2, efectiv nu am putut face nicio schimbare tactică pentru că Crușoveanu s-a accidentat, am făcut schimbare post pe post, Vâlcică a acuzat crampe musculare, am făcut schimbare post pe post și accidentarea lui Bancu, același lucur, l-am schimbat cu Pribac.

Îmi pare rău că nu am câștigat, sincer meritam victoria, adversarul a avut o singură ocazie de joc, iar pe o retragere pe care nu mi-o explic, în ultimele zece minute a mai avut o ocazie și golul. Am încercat pe cât posibil să-i mobilizez, să câștigăm jocul. După modul în care s-a jucat, ocaziile create, a fost unsprezecele cu care trebuia să încep. Mergem înainte, ne pregătim, vedem ce măsuri va lua conducerea vizavi de staff-ul tehnic, ne jucăm șansa până la capăt, cert este că noi astăzi ne puteam adjudeca victoria, așa a fost să fie.

Este a patra oară în activitatea mea când sunt interimar, Dan Oprescu m-a chemat aici să-l ajut, eu sunt antrenor cu portarii, acum vedem ce va decide conducerea. Avem un contract, trebuie să-l respectăm”, a declarat Sabin Ciurea, citat de Gazeta Nouă, antrenor interimar pe banca tehnică a grupării FC Olt Slatina.

Marius ANGHEL 12 Oct. 2012, 21:10 Campionat
Pe aceeași temă