„Am luat patru goluri pe care doar niște proști le-ar lua. Probabil voi da afară 3-4 jucători.” Ionuț Popa, cu capul în pământ după înfrângerea UTA-ei de la Târgoviște

Marius ANGHEL 15 Oct. 2018, 19:44 Campionat

UTA a fost învinsă cu 4-2 la Târgoviște, duminică, de Chindia, în poate cel mai slab meci făcut de arădeni din punct de vedere defensiv. Sigur, au contat și absențele, Costin, El Hasni și Enescu fiind puncte fixe în angrenajul „roș-alb”, dar chiar și așa spațiile lăsate pentru manevra adversă au fost imense.

Ionuț Popa a scos și el în evidență acest aspect în declarația oferită la finalul meciului. „Nu știu cât de frumos a fost meciul… Mie nu mi-a plăcut pentru că am dat două goluri în deplasare și am luat patru pe care doar niște proști le-ar lua. Două goluri de portar, primele două, la golul trei Manea a dat pe lângă minge, iar la ultimul Benga face mascaradă. Deși nu am avut cinci titulari și anume: El Hasni, Costin, Enescu, Stahl și Orlic, plus Matei care a intrat dar am fost nevoit să-l schimb, am venit să jucăm fotbal și să punem probleme unei echipe bune. Nu e vorba de vreo accidentare la Vădrariu, l-am schimbat pentru că a jucat slab”, au fost cuvintele tehnicianului utist.

Mai apoi, „Mister” a făcut o comparație între obiectivele celor două echipe și a anunțat că unii jucători sunt pe făraș de la UTA. „Chindia merită să rămână acolo sus, este o echipă organizată cu un obiectiv serios în acest an.  UTA are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, locurile 10-15, pentru că nu avem condiții pentru altceva. Ei au fost ani la rând o echipă fruntașă și, spre deosebire de noi, și-au păstrat destui jucători de anul trecut. La UTA, în vară au plecat 12 și au venit 14, iar după acest joc probabil vor mai pleca 3-4 pe care îi dau afară”, a adăugat, supărat, Popa.

Până la partida de la Târgoviște, UTA nu a încasat mai mult de două goluri într-un meci din actualul sezon al Ligii a 2-a. De altfel, până ieri, arădenii luaseră maxim două goluri pe meci, cu excepția celui de Cupă, cu Poli Iași. Și atunci, golul trei al moldovenilor a venit în minutele de prelungire.

După 12 etape, UTA se află fix la mijlocul clasamentului, pe locul 10, cu 19 puncte. Sâmbătă, de la ora 11:00, joacă acasă cu Energeticianul, echipă care are un punct mai mult în clasament.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Oct. 2018, 19:44 Campionat
Pe aceeași temă