„Am jucat slab la Vâlcea!”

26 Sep. 2011, 15:40 Campionat

Chindia a pierdut a doua deplasare la rând în seria a II-a, 0-1 la Vâlcea, după ce cedase cu același scor și în Colentina, cu Juventus. Dezamăgirea este cu atât mai mare cu cât dâmbovițenii nu și-au creat decât două ocazii în 90 de minute, pe terenul uneia dintre decepțiile debutului de sezon.

Răzvan, a doua înfrângere consecutivă în deplasare, după un joc slab. Ce s-a întâmplat ?
În mod normal, ar fi trebuit să câștigăm fără probleme la Vâlcea. Am evoluat însă foarte modest, mult sub valoarea noastră, iar asta ne-a costat. Am avut o prestație negativă, încheiată cu un rezultat negativ. Ne pare rău că nu ne-am întors cu punct sau puncte de la Vâlcea. Sperăm să ne reabilităm în fața fanilor cu o victorie în meciul cu FC Bihor.

Cum v-a primit publicul pe tine și pe Dorian Perianu ?
Am fost primiți destul de bine. Lumea și-a adus aminte de noi, ne-a aplaudat, încurajat și consolat la final.

Vâlcea a spart gheața cu Chindia, prima victorie acasă…
Așa e. Ei nu bătuseră pe nimeni pe teren propriu și au reușit acum, cu noi. E o înfrângere grea, dureroasă, care trebuie depășită cât mai repede.

Au fost ceva probleme cu alimentația, în locația unde ați fost cazați. De ce Căciulata și nu Vâlcea, cum se stabilise inițial ?
Nu sunt eu în măsură să cunosc aceste detalii. Am înțeles că hotelul din Vâlcea unde trebuia să stăm era ocupat, astfel că am ajuns la Căciulata. Cu masa de seară nu a fost totul în regulă. Colegii mei au avut probleme mari, unii nu se mai puteau ține pe picioare.

Opt puncte în șase etape. Nu cumva e cam puțin ?
Ba da… Cred că meritam să avem mai multe, după jocul practicat. Am avut în mână multe meciuri. Cu Argeș am terminat 2-2 de la 2-0, cu Juventus am ratat penalty și am luat bătaie în prelungiri, și tot așa…

Ce v-a transmis președintele Crăciunescu în vestiar ?

Ne-a certat puțin… A spus că trebuie să ne revenim cât mai repede, pentru că nu aceasta este fața Chindiei.

1 gol a marcat Chindia în primele trei deplasări ale sezonului

articol scris de Ionuț Marin

26 Sep. 2011, 15:40 Campionat
Pe aceeași temă