ALRO, remiză albă la capătul unui joc în care victoria era primordială

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 12:29 Campionat
ALRO, remiză albă la capătul unui joc în care victoria era primordială

ALRO a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susținut pe teren propriu în compania celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Slătinenii aveau nevoie de o victorie în lupta pentru evitarea ultimului loc, însă au arătat ca o echipă depășită de miza întâlnirii, jocul practicat fiind modest, comparativ cu evoluțiile în care au întâlnit echipe mai bine cotate.

Jucătorii grupării slătinene au început temător partida, astfel încât oaspeții au pus stăpânire pe joc. Slătinenilor nu le-a ieșit mai nimic, însă nici vâlcenii nu au avut ocazii mari, primul act fiind lipsit de faze importante de poartă. Tehnicianul echipei slătinene a recurs la prima schimbare înainte de intrarea la cabine, Sălăjan fiind înlocuit cu Vîlcică, iar la reluarea întâlnirii Andrei David i-a luat locul lui Flavius Cuedan. CSM Râmnicu Vâlcea a avut o ocazie mare de a puncta pe tabelă, prin N”Kongue, cel mai periculos jucător al oaspeților, căpitanul echipei, Cosmin Crușoveanu, având o misiune dificilă în a-l anihila, însă bara i-a salvat pe slătineni (min. 48). Nou-intratul Vîlcică a adus prima ocazie importantă pentru slătineni, mijlocașul a preluat pe piept o minge primită în marginea careului, însă șutul său a trecut milimetric pe lângă bară (min. 51). Anghelina a prins o execuție bună din lovitură liberă, însă portarul Adrian Pascal a scos de sub transversală (min. 65). Atacantul Daniel Ene a fost și el schimbat în minutul 75, locul său fiind luat de juniorul clubului, Andrei Bîră, care a debutat la Liga a II-a. La două minute, jucătorul născut ”94 a trecut pe lângă o oportunitate mare.

După o centare bună a lui Anghelina, la colțul lung, tânărul jucător a ratat întâlnirea cu balonul. CSM Râmnicu Vâlcea a mai avut o oportunitate ideală prin N”Kongue, care, scăpat pe contraatac, a trecut de Crușoveanu, însă șutul său, puțin lateral, a fost scos de goalkeeper-ul Cristi Bordea, cu piciorul, în ultimul moment, de la colțul scurt. Slătinenii au încercat să dea lovitura decisivă în ultimele minute. În urma unei centrări a lui Polgar, în careu, mijlocașul Rioșanu solicită penalty, fiind împiedicat de Potopea să joace balonul, însă arbitrul a lăsat jocul să continue, întâlnirea încheindu-se cu o remiză albă, la capătul unei partide în care doar doi, trei jucători ai echipei slătinene au făcut față presiunii.

ALRO SLATINA
CSM RÂMNICU VÂLCEA
0-0

Bordea – Anghelina, Crușoveanu (cpt.), Cosic, Giurcă – Firțulescu, Rioșanu, Polgar, Cuedan (A. David ”46) – Sălăjan (Vîlcică ”43), D. Ene (Bîră ”75)
Antrenor: Daniel Oprescu

Pascal – C. Lungu, Cr. Apostol, Plecanciuc, Vătăjelu – Fl. Pîrvu (cpt.), A. Neagoe – G. Cruceru (M. Vlad ”80), Ad. Stoica (Potopea ”78), I. Szabo (Oct. Vasile ”36) – N”Kongue
Antrenor: Alexandru Pelici

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 12:29 Campionat
Pe aceeași temă