Alro i-a spulberat speranțele de salvare lui Juventus

13 May. 2012, 22:44 Campionat

Alro Slatina a spulberat ultimele speranțe ale celor de la Juventus București de a evolua și în sezonul viitor în eșalonul secund. Formația slătineană a câștigat partida de pe stadionul „1 Mai” cu scorul de 2-0, prin golurile înscrise de Crăciun și Crețu.

Un meci fără miză în clasament pentru aluminiști, dar important pentru cealaltă echipă a județului, FC Olt, s-a încheiat cu un succes previzibil al elevilor lui Cîrțu. Slătinenii s-au impus în fața celor de la Juventus și au trimis gruparea din Colentina în Liga a III-a. Formația gazdă a dominat ostilitățile în prima repriză, iar Stancu, Ene sau Boroiban au trecut pe lângă deschiderea scorului. Alro a punctat pe tabelă cu un sfert de oră înainte de pauză prin Crăciun, care a reluat în plasă un șut al lui Ene respins în față de Sardescu. După ce goalkeeper-ul bucureștenilor a parat execuția de la distanță a lui Vigariu, Juventus a ripostat prin Bănuță, care a trimis puțin peste transversală un balon de pe partea stângă.

Oaspeții au început bine repriza secundă, iar Bănuță și Tene au pus în pericol buturile apărate de Savu. Cea mai mare ocazie de a restabili egalitatea i-a aparținut însă lui Daia, a cărui reluare cu capul a fost respinsă in extremis de portarul aluminiștilor. Pe finalul jocului, după ce au irosit câteva oportunități de a marca, slătinenii s-au desprins pe tabelă prin reușita lui Crețu, care a înscris cu un șut din unghi, sub transversală.

În urma acestui success, Alro a urcat pe poziția a șaptea în clasament, aflându-se la șapte puncte distanță de ocupanta ultimei trepte a podiumului, Gaz Metan Severin. Juventus București rămâne pe locul al 14-lea, la șapte puncte în spatele celor de la FC Olt, fără șanse reale de a evita retrogradarea.

ALRO SLATINA – JUVENTUS BUCUREȘTI 2-0
Ct. Crăciun (31), A. Crețu (88)

Antrenor: George Biță
Savu – Vigariu, Muscă, Pasăre, Velcovici – Crăciun, Săceanu (46 Stoianof), Precup, Stancu – Ene (73 Quist), Boroiban (58 Crețu)

Antrenor: Emil Floruț
Sardescu – Petrescu, Bârsânel, Stanciu (44 Daia), Sava (41 Busuioc) – Ninu – Bănuță, Bustea, Tene – Damaschin, Țăran (63 Al. Radu)

Text și foto: Olt TV

13 May. 2012, 22:44 Campionat
Pe aceeași temă