Suporterii utiști i-au fost ajutoare lui Moș Crăciun pentru a face fericiți copiii arădeni

Marius ANGHEL 22 Dec. 2016, 10:58 Diverse

Clubul UTA Bătrâna Doamnă și organizația Suporter Club UTA le-au făcut, miercuri seară, o surpriză plăcută copiilor Aradului care au vizitat Târgul de Crăciun. Întâlnirea din Piața Avram Iancu a primit cromatică roș-albă, pentru că fotbaliștii echipei arădene din Liga 2 – reprezentați de tinerii Cristian Dobrean, Darius Covaci, Sebastian Mara și Rafael Iuga – și suporterii l-au adus în mijlocul celor mici pe Moș Crăciun!

Cadourile au colorat zâmbetele copiilor, fericiți să primească daruri cu însemnele UTA-ei. „A devenit o tradiție să le împărțim bucurii celor mici, viitorii utiști! Le transmitem tuturor sărbători fericite, să ne vedem cu bine în noul an și să ne bucure băieții cu o promovare!”, e mesajul comun, transmis prin vocea lui Claudiu Negru, vicepreședinte Suporter Club UTA.

La Târgul de Crăciun din Piața Avram Iancu din Arad, UTA are propriul stand, în zona scenei, unde au la vânzare o gamă largă de materiale cu însemnele clubului: tricouri, șepci, căciuli, fulare, fanioane, brelocuri, cărți și multe alte surprize. Târgul de Crăciun e deschis până pe 8 ianuarie 2017.

Tot în această săptămână, Moșul utist și fanii „roș-albi” i-au bucurat cu daruri și pe elevii doamnei învățătoare Oana Geoldeș, de la Școala Gimnazială din Comlăuș (Sântana).

Pentru cele două acțiuni desfășurate în ultimele zile, Suporter Club UTA a alocat câteva sute de lei bune, strânse din donații la Old Lady”s Pub.

Altfel, luni, toate grupele de copii și juniori ale clubului UTA au trecut pragul sediului cu ocazia sfârșitului de an. Micii fotbaliști au petrecut, pe rând, momente frumoase în prezența oficialilor și antrenorilor lor, au colindat și au primit cadouri.

VEZI o GALERIE FOTO de la evenimentul organizat de utiști alături de Moș Crăciun

Foto: UTA Media Design

Marius ANGHEL 22 Dec. 2016, 10:58 Diverse
Pe aceeași temă