Acțiunea de Crăciun, organizată pentru al optulea an consecutiv de suporterii Politehnicii! 59 de familii din opt sate timișene s-au bucurat de daruri

Marius ANGHEL 24 Dec. 2017, 12:57 Diverse

Suporterii echipei ASU Politehnica Timișoara au adus din nou bucurie în casele unor familii nevoiașe din județul Timiș, așa cum o fac în fiecare an, cu prilejul Crăciunului.

Pentru al optulea an consecutiv, Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria” a organizat Acțiunea de Crăciun, o inițiativă menită să dea o mână de ajutor familiilor nevoiașe acum, în pragul sărbătorilor. Sâmbătă, dis-de-dimineață, suporterii alb-violeți s-au urcat în mașini și au pornit spre estul județului Timiș, pentru a împărți daruri în opt sate. Au mers în localitățile Pietroasa, Fărășești, Crivina de Sus, Poieni, Margina, Zorani, Breazova și Sintești.

În total, Moș Crăciun a poposit la 59 de familii, iar 108 copii s-au bucurat de daruri.

Suporterii Politehnicii au primit o mână de ajutor și din partea altor cluburi sportive din oraș. Formațiile de volei feminin Politehnica și UVT Agroland, echipa de handbal masculin SCM Politehnica și cea de baschet masculin BC Timișoara au „umplut” și ele sacul Moșului.

AICI poți vedea o GALERIE FOTO mai amplă de la acțiunea suporterilor

Foto: Emanuel Titus Ilieși

Marius ANGHEL 24 Dec. 2017, 12:57 Diverse
Pe aceeași temă