Alro, ce spectacol! Au umilit pe FC Bihor

21 Nov. 2011, 12:25 Campionat
Alro, ce spectacol!** Au umilit pe FC Bihor

Ultima reprezentație a echipei slătinene din 2011 în fața propriilor suporteri a adus o prestație remarcabilă a elevilor lui Mogoșanu, care i-au surclasat cu 5-1 pe cei de la FC Bihor.

Spectacolul fotbalistic s-a întors pe „1 Mai”. La capătul unei evoluții cu care au încântat publicul, aluminiștii s-au impus, sâmbătă, cu scorul de 5-1 în partida susținută în compania formației FC Bihor Oradea, fiind răsplătiți cu aplauze la scenă deschisă de cei prezenți în tribune. A fost cea mai categorică victorie obținută în actuala stagiune de fotbaliștii aflați sub comanda lui Daniel Mogoșanu, care în urma acestui rezultat au urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului seriei.

Trecuseră nouă minute de la startul întâlnirii, iar Sergiu Popescu modifica tabela, învingându-l pe goalkeeper-ul Pogacsics cu un șut expediat din interiorul careului. Într-un joc în care a dominat cu autoritate ostilitățile în teren, formația slătineană și-a continuat ofensiva, Vișa majorând avantajul gazdelor cu o lovitură de cap trimisă din 6 metri, după o centrare de pe stânga a lui Stancu (’20).

Elevii lui Mogoșanu au avut și câteva execuții de efect, gustate din plin de spectatori, iar căpitanul Precup și-ar fi putut trece și el numele pe lista marcatorilor, însă reluarea sa din suprafața de pedeapsă a fost parată de Pogacsics. Orădenii au revenit în joc cu cinci minute înainte de pauză, atunci când Sfârlea a executat o lovitură liberă de pe stânga, iar Birtalan a trimis balonul cu capul în plasa porții apărate de Mecea.

Stancu, omul meciului

Jucător decisiv pentru Alro în câteva dintre precedentele partide, Ionuț Stancu a ieșit din nou la rampă în partea secundă a confruntării. Fostul fotbalist al Rapidului a adus liniștea în tabăra slătineană după ce a înscris în debutul reprizei cu un șut de pe partea dreaptă la colțul lung (’47), pentru ca la scurt timp să-și treacă în cont „dubla”, trimițând balonul pe lângă Pogacsics, ieșit în întâmpinare (’51). Precup a dus apoi scorul la un neverosimil 5-1, în urma unei faze în care a primit o pasă de la Crețu, l-a driblat pe goalkeeper-ul oaspeților și a marcat în poarta rămasă goală. În continuare, Voicu, Stancu sau Precup au avut bune oportunități de a înscrie, însă până la final tabela nu s-a mai modificat. Aluminiștii și-au trecut astfel în cont a șasea victorie a sezonului și au urcat pe poziția a treia în clasament, aflându-se la nouă lungimi distanță de ocupantele primelor două locuri, FC Timișoara și Gloria Bistrița.

Alro Slatina: Mecea, Pasăre, Vișa, Grosu, Eduard Stoica, Sergiu Popescu (’73 Voicu), Quist, Coman, Precup, Stancu (’80 Anghelina), Crețu (’61 Ene).

FC Bihor: Pogacsics, Coroian, Pop (’77 Achim), Birtalan, Muscă, Bîrza (’49 Sorian), Popa, Deaconescu, Sfârlea, Lupu, Diarra (’46 Florean).

Sursa: Gazeta Nouă

21 Nov. 2011, 12:25 Campionat
Pe aceeași temă