Alexa vede o luptă în trei pentru promovarea în Liga 1. Antrenorul Dunării știe cine va ieși câștigător

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Nov. 2017, 12:46 Campionat
Alexa vede o luptă în trei pentru promovarea în Liga 1.** Antrenorul Dunării știe cine va ieși câștigător

Dunărea Călărași a stat doar două zile pe primul loc după ce sâmbătă a remizat la Târgoviște, scor 2-2 cu Chindia. Ieri seară, AFC Hermannstadt a terminat la egalitate cu CS Mioveni, scor 1-1, astfel că a revenit pe prima poziție, cu un punct peste echipa lui Dan Alexa.

Înaintea ultimei etape a turului, AFC Hermannstadt și Dunărea Călărași sunt sigure că vor termina pe locuri promovabile direct, însă ordinea în clasament se poate schimba. Ambele echipe joacă în etapa a 19-a pe teren propriu, călărășenii urmând a întâlni Metaloglobus, în timp ce sibienii pe Sportul Snagov. Acestea sunt urmate de Chindia Târgoviște, în rest celelalte echipe din clasament rămânând în spate la o diferență considerabilă.

Antrenorul Dunării, Dan Alexa, consideră că bătălia finală pentru promovare se va între echipa sa, Hermannstadt și Chindia, considerând că în principiu toate trei sunt favorite, iar cine va greși mai puțin, va avea câștig de cauză. „Suntem trei echipe pe două locuri. Cred că ne-am rupt de pluton și de acum fiecare pas contează foarte mult. Toate trei sunt favorite într-un fel. Cine e mai oportunist, acela va câștiga. Sau altfel spus, cine va greși mai puțin, va câștiga. Important e cum facem pașii, în iarnă”, spune Dan Alexa, citat de site-ul oficial al Dunării.

După 18 etape desfășurate în acest sezon, AFC Hermannstadt are 41 de puncte, Dunărea are 40 de puncte, iar Chindia 36. Primele două clasate promovează direct, iar locul 3 merge la baraj contra unei echipe din Liga 1.

Programul primelor trei clasate în ultimele trei etape rămase de desfășurat în 2017:

Etapa 19:
sâmbătă, 25 noiembrie
ora 11:00 – Olimpia Satu Mare – Chindia Târgoviște
ora 12:00 – Dunărea Călărași – Metaloglobus București
ora 14:00 – AFC Hermannstadt – Sportul Snagov

Etapa 20:
sâmbătă, 2 decembrie
UTA Arad – Chindia Târgoviște
Dunărea Călărași – Academica Clinceni
CS Balotești – AFC Hermannstadt

Etapa 21:
sâmbătă, 9 decembrie
AFC Hermannstadt – CS Afumați
CS Mioveni – Dunărea Călărași
Chindia Târgoviște – Pandurii Târgu Jiu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Nov. 2017, 12:46 Campionat
Pe aceeași temă