„Virușii” arată spre arbitru după înfrângerea drastică cu FCSB: „A influențat jocul”. Regretul? „Ne pare rău că n-am ajuns în prelungiri, ca să joace și patronul”

Marius ANGHEL 26 Oct. 2017, 13:10 Stiri

Emanuel Negru, jucătorul care a marcat golul de onoare pentru Sănătatea Cluj în meciul din 16-imi cu FCSB, scor 1-6, a spus că rezultatul contra vicecampioanei e drastic, dar rămâne cu o amintire frumoasă după un meci cu o echipă din Liga 1.

„Rămâne o amintire frumoasă. Mulți dintre noi n-au mai jucat într-un asemenea meci. Am început destul de bine meciul. Rezultatul e puțin cam drastic. Și arbitrul a influențat jocul, la acel penalty. Dennis Man e un jucător foarte talentat. Ne pare rău că n-am ajuns în prelungiri, ca să evolueze și domnul patron câteva minute”, a spus Negru la finalul jocului, pentru Digi Sport.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Dennis Man (minutele 17 și 22-penalty), Daniel Benzar (32′), William De Amorim (45′), Vlad Achim (58′) și debutantul Ianis Stoica (90+2′). Pentru gazde a punctat Emanuel Negru, în minutul 83. Din minutul 22, Sănătatea Cluj a jucat în inferioritate numerică, după cartonașul roșu primit de Cristian Paul, care a comis henț în careu la penalty-ul din care Dennis Man a dus scorul la 2-0.

Foto: Dan TĂ‚UȚAN (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 26 Oct. 2017, 13:10 Stiri
Pe aceeași temă