Alex Marin: „Până la urmă este bun și un punct”

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 19:16 Campionat
Alex Marin:**

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Alex Marin, autor al primului gol în meciul cu FC Maramureș, consideră că mai multă șansă le putea aduce victoria. După punctul obținut cu băimărenii, scor 2-2, slătinenii se gândesc deja la duelul cu FC Bihor, de pe teren propriu.

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Alex Marin, principalul marcator în jocurile de pregătire ale iernii, a debutat cu gol în primul meci oficial, marcând pentru 1-1, în timp ce Andrei David a punctat pentru 1-2 în jocul cu FC Maramureș, încheiat în cele din urmă cu scorul 2-2. „Vârful” slătinenilor spune că, după aspectul ocaziilor, meritau victoria.

„Există nemulțumire, dar totodată și mulțumire, până la urmă este bun și un punct. Prima repriză nu a fost cum ne-am dorit, dar la pauză ne-am încurajat, ne-am mobilizat foarte bine, am revenit de la 1-0, am condus, din păcate am ratat foarte mult, am avut acel gol anulat, s-a terminat 2-2, am tratat meciul la victorie, dar când nu poți câștiga, este bine să nu pierzi. Acum ne gândim la meciul cu FC Bihor. Ne dorim foarte mult să câștigăm, sperăm să avem susținerea suporterilor”, a declarat atacantul celor de la FC Olt Slatina, Alex Marin.

„Golul acesta este foarte important pentru mine”

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Alex Marin, a făcut jocuri bune în ultima perioadă. Acesta speră să continue evoluțiile pozitive, astfel încât să câștige încrederea suporterilor.

„Golul acesta este foarte important pentru mine, mă bucur că am înscris de la primul meci, îmi doresc să marchez cât mai multe goluri în acest retur, să ajut cât pot de mult echipa, ușor, ușor trebuie să urcăm în clasament, să ieșim din zona asta, pentru că este foarte urât. Îmi doresc din tot sufletul să batem cu FC Bihor, să fie bine pentru noi, pentru echipă, pentru suporteri, pentru toată lumea”, a mai spus atacantul Alex Marin.

În tur, atacantul Alex Marin a evoluat puțin, însă „vârful” slătinenilor se pare că s-a integrat perfect în unsprezecele de start pentru stagiunea de primăvară.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 19:16 Campionat
Pe aceeași temă