Al doilea golgheter al liderului UTA promite victorie în meciul cu Ripensia. „Dacă și înscriu e cu atât mai bine”

Marius ANGHEL 28 Feb. 2020, 13:04 Campionat
Al doilea golgheter al liderului UTA promite victorie în meciul cu Ripensia.**

Valentin Buhăcianu a fost unul dintre cei șase marcatori ai echipei UTA în victoria cu Csikszereda (scor 6-0), iar, acum, el și colegii săi se pregătesc pentru primul meci oficial pe teren propriu al anului, cu Ripensia, echipă care le-a provocat utiștilor primul eșec în acest sezon. Jocul are loc sâmbătă, de la ora 11:00, la Arad, pe arena Motorul, în cadrul etapei a 23-a a Ligii 2.

 „Ne va aștepta un meci greu, așa cum a spus și Mister, vom face tot posibilul pentru a lua cele trei puncte puse în joc sâmbătă. A făcut un meci bun și în tur, dar pe final de joc, probabil, ne-am relaxat puțin și am primit acele goluri, dar până atunci a fost un meci bun, din punctul meu de vedere”, și-a reamintit al doilea marcator stagional al „Bătrânei Doamne” despre disputa de la Timișoara, pierdută în ultimele cinci minute de arădeni.

S-ar putea spune că „vârful” și-a reintrat în formă cu golurile din pregătire după un final de tur mai puțin reușit. „Am avut pe finalul anului trecut o perioadă în care nu am marcat, dar acum intru cu gândul să-mi ajut echipa și să ieșim de pe teren cu victoria, iar dacă și înscriu e cu atât mai bine. Am 11 goluri, puteau fi și mai multe, dar și mai puține. Până la urmă, noi, atacanții, trebuie să marcăm”, a adăugat, citat de Sport Arad, fotbalistul din Vatra Dornei.

Odată cu revenirea jucătorilor accidentați și cu transferurile din iarnă, concurența pentru un loc în primul 11 utist a crescut. Întrebat dacă are o poziție preferată în linia ofensivă, Buhăcianu a spus: „Nu am o poziție fixă, pot juca în stânga, în dreapta sau în centru, oriunde decide Mister. Dânsul știe cel mai bine unde e locul fiecăruia dintre noi.”

Valentin Buhăcianu a terminat sezonul trecut al Ligii 2 cu 25 de reușite în tricoul echipei Aerostar Bacău, care a retrogradat la finalul stagiunii. În aceast moment, la UTA, după 22 de etape, are 11 goluri marcate, fiind al doilea golgheter al echipei, după Ciprian Rus, cu 12 reușite.

CITEȘTE și: Garanții de la Isac pentru Balint: „Simt că am progresat și voi munci foarte mult pentru a-mi păstra locul de titular”

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 28 Feb. 2020, 13:04 Campionat
Pe aceeași temă