Adio, dar rămân cu tine! Viorel Ion nu mai „divorțează” de Gloria

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 13:47 Campionat
Adio, dar rămân cu tine!** Viorel Ion nu mai

Telenovela care l-a avut în rolul principal pe tehnicianul Viorel Ion iar ca subiect divorțul său de Gloria Buzău s-a terminat. În ultimul episod, derulat miercuri la conferința de presă după meciul cu ACS Berceni (0-0), ,,Vioară” a anunțat că, în ciuda problemelor financiare, a decis să rămână la echipa din Crâng. Asta după ce amenințase că dacă nu se rezolvă nimic cu banii va pleca la CSMS Iași, clubul din Copou insistând să-l instaleze antrenor în locul lui Costel Enache.

În acest sens, timp de câteva zile, oficialii grupării moldovene și Viorel Ion au tot negociat și chiar bătuseră palma, numai că ultimul s-a sucit brusc, susținând că familia a fost cea care l-a determinat să nu plece de la Buzău.

,,Am decis să râmân aici, cu toate că am discutat inclusiv cu primarul Iașiului, care a venit special cu avionul la București pentru a ne întâlni să stabilim totul. Ne-am înțeles, dar, pe drum, familia m-a convins să stau la Buzău și, nu în ultimul rând, jucătorii pe care eu i-am adus la Gloria. Sper, totuși, ca în cel mai scurt timp să se rezolve problemele financiare.”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion.

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 13:47 Campionat
Pe aceeași temă