A spus pas ultimului meci! Foresta se desparte de Liga 2 cu o neprezentare

Marius ANGHEL 30 May. 2018, 14:59 Campionat

Nu doar Chindia Târgoviște și ASU Politehnica Timișoara și-au încheiat meciurile oficiale din acest sezon al Ligii 2, în ultima etapă urmând să stea și să câștige la „masa verde” jocurile pe care le-ar fi avut cu Olimpia Satu Mare, respectiv ASA Târgu Mureș, ci, mai nou, și alte două cluburi.

Pentru a nu încasa din nou o înfrângere umilitoare, după ce sâmbătă a primit 11 goluri de la Sportul Snagov și nu a marcat niciunul, Foresta Suceava a anunțat Federația Română de Fotbal că nu poate face deplasarea de la Sânmartin, pentru jocul cu Luceafărul Oradea, programat vineri, de la ora 11:00.

Echipa lui Florentin Petre a retrogradat în Liga 3, s-a despărțit de mai mulți jucători, în ultimele etape nu a putut completa foaia de joc cu rezerve, nu mai are bani pentru a ajunge în județul Bihor, astfel că a preferat să stea acasă și să piardă meciul la „masa verde”. E prima abatere în acest sezon, astfel că nu va fi exclusă din competiție și va putea participa în noul campionat al Ligii 3, în cazul în care își va reveni din punct de vedere financiar.

Astfel, Foresta va încheia campionatul Ligii 2 pe locul 18, cu 33 de puncte, după ce în această ediție a înregistrat 10 victorii, 3 egaluri, 24 de înfrângeri și un golaveraj de 35 de goluri marcate și 106 primite.

În schimb, Luceafărul va lua trei puncte la „masa verde”, va face 53, va urca pe locul 8, dar dacă Sportul Snagov (acum cu 51 de puncte) câștigă sâmbătă meciul cu FC Hermannstadt va fi depășită și va pica pe poziția a 9-a.

Site-ul CCA anunță că partida dintre Luceafărul și Foresta nu se dispută:

Marius ANGHEL 30 May. 2018, 14:59 Campionat
Pe aceeași temă