A jucat la Poli, dar suporterii UTA-ei i-au cucerit inima

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 16:14 Campionat
A jucat la Poli,** dar suporterii UTA-ei i-au cucerit inima

Debutul lui Adrian Zaluschi în tricoul „Bătrânei Doamne” a coincis cu episodul încărcat de emoții de la finalul partidei, când jucătorii au urcat în tribună pentru a cânta pentru suporterii echipei. Ca fost jucător al lui Poli, timișoreanul părea reținut la început, dar imediat a fost cucerit de spiritul Campioanei Provinciei.

„Nu aș vrea să se supere suporterii lui Poli, dar cel puțin eu nu am simțit căldura fanilor cum am simțit-o sâmbătă la Arad. Am rămas marcat, s-a ridicat părul pe mine cântând alături de colegi și suporteri. E un vis să joci având asemenea susținere din tribune, aș vrea să mă impun și să joc cât mai mulți ani la UTA. Treci peste orice probleme când ai parte de suporteri atât de calzi și de dedicați echipei de suflet”, ne-a mărturisit mijlocașul, care pare cel mai greu încercat fotbalist din acest debut de sezon în Calea Aurel Vlaicu.

Zaluschi nu și-a luat nici măcar salariul pe luna august, recent a fost dat afară de la pensiunea unde locuia la Arad, iar cheltuielile cu medicamentația pentru a-și reveni după ruptura musculară le-a suportat în mare parte din propriul buzunar. „Ceea ce a fost mai greu și urât a trecut. Chiar dacă mai simt o mică jenă la coapsă, mă antrenez normal, sper să recuperez rapid din punct de vedere fizic. Îi mulțumesc domnului antrenor că a avut încredere în mine și m-a băgat cu Bihorul, chiar dacă aveam doar o săptămână de pregătire în spate”, a mai spus jucătorul de 24 de ani.

Evoluând ca mijlocaș central lângă Popescu pe finalul disputei cu orădenii, Adrian Zaluschi a adus o oarecare limpezime în construcția arădenilor. „Păcat că nu am câștigat, cred că am fost ceva mai buni decât Bihorul. Dacă mergem cu aceeași atitudine și la Târgu Mureș, cu siguranță vom scoate un rezultat pozitiv”, mai crede utistul, care jucase în „alb-roșu” doar în meciul de Cupă de la Timișoara: 0-3 cu Ripensia, după care accidentarea la coapsă i-a recidivat.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 16:14 Campionat
Pe aceeași temă