A intrat și a dat gol. Curtuiuș: „Am avut multe situații, meritam victoria. Nu cred că ar trebui să avem emoții legate de play-off”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2015, 11:08 Campionat
A intrat și a dat gol.** Curtuiuș:

Autorul singurului gol în meciul cu CS Mioveni, atacantul celor de la FC Olt, Marius Curtuiuș, și-a dovedit încă o dată eficiența. Trimis pe teren în ultimele minute, „vârful” slătinenilor a marcat la prima acțiune de poartă, fiind decisiv în obținerea celor trei puncte.

Atacantul grupării din Slatina consideră importantă victoria, mai puțin realizarea personală din primul meci oficial al anului. Introdus pe teren în minutul 87, acesta a marcat golul victoriei la prima acțiune la poarta adversă, cu o lovitură de cap, din apropiere. „Îmi doresc să-mi fac cât mai bine treaba cât joc, să-mi ajut echipa. Este important că am debutat noi, ca echipă, cu victorie. Realizările individuale contează mai puțin”, a declarat atacantul.

„Am avut multe situații, meritam victoria”

Marius Curtuiuș este de părere că victoria contra argeșenilor nu putea fi ratată, având în vedere ocaziile create. „Am dominat jocul, am avut multe situații, meritam victoria. Terenul a fost destul de greu, ceea ce a făcut ca jocul să fie mai dificil, dar contează că până la urmă a ieșit bine și am debutat cu o victorie. Nu cred că ar trebui să avem emoții legate de play-off, dar până nu suntem matematic acolo, totul se joacă. Sperăm să învingem Vâlcea, să ne realizăm obiectivul”, a mai spus jucătorul celor de la FC Olt.

Atacantul are două goluri marcate în acest sezon, însă trebuie menționat că a evoluat destul de puțin. Având în vedere raportul dintre minutele bifate și golurile marcate, „vârful” slătinenilor stă bine la capitolul eficiență. Marius Curtuiuș și-a trecut numele pe lista marcatorilor și în jocurile de pregătire din această pauză competițională.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 02 Mar. 2015, 11:08 Campionat
Pe aceeași temă