„A fost viciere de rezultat, am reacționat bine după două înfrângeri”

14 Nov. 2011, 09:48 Campionat
„A fost viciere de rezultat,** am reacționat bine după două înfrângeri

Roland Nagy și Dan Stupar au optat din nou, la Târgoviște, pentru Calvin Ali Tombaye ca fundaș dreapta, în timp ce Ionuț Bălan a fost urcat la mijloc, pe aceeași bandă. Arădeanul s-a descurcat în general bine în defensivă, însă a urcat prea puțin în atac. „Am fost precaut. Am avut un adversar direct bun, pe Dobre și nu am dorit să riscăm pe partea mea. În plus de asta, atât eu, cât și colegii mei nu am stat prea bine la capitolul prospețime. Sâmbătă, am călătorit zece ore cu autocarul, iar noaptea nu ne-am odihnit prea bine, căci camerele nu au fost prea încălzite, condițiile au fost care au fost”, ne-a mărturisit fotbalistul de 25 de ani.

Calvin mai crede că a fost viciere de rezultat, arbitrii luând două decizii eronate în defavoarea „alb-roșiilor”. „Am înțeles că s-a văzut și la televizor că golul lui Drăghici a fost regulamentar, iar penalty-ul a fost mare cât casa. Dacă ni se dădea ce era de dat, acum am fi avut două puncte în plus în clasament. A fost viciere de rezultat. Păcat, deoarece am reacționat bine după două înfrângeri și am fost echipa mai bună la Tîrgoviște. Am avut dorință, ne-am creat destule ocazii, iar în apărarea am riscat doar vreo 15-20 de minute, când gazdele ne-au dominat puțin și atunci întâmplător”, a mai spus utistul.

În fine, Calvin a fost omul potrivit în momentul potrivit, blocând șutul lui Dobre din careu, pe final de meci. „Amadio mi-a mulțumit, fiindcă ar fi avut un balon greu de apărat. Dar, pentru asta sunt colegii, să ne ajutăm unii pe alții. Important este că am jucat bine și avem speranțe că vom face 6 puncte în cele două meciuri rămase de disputat din turul de campionat”, a închieat fundașul „Bătrânei Doamne”.

sursa: sportarad.ro

14 Nov. 2011, 09:48 Campionat
Pe aceeași temă