A crescut în Giulești, a plecat în străinătate, dar visează să revină la Rapid: „Iubesc din suflet această echipă”

A crescut în Giulești, a plecat în străinătate, dar visează să revină la Rapid:**

Andrei Ciolacu (26 de ani) e legitimat în prezent la FC Tskhinvali, în Georgia, dar recunoaște că visează să se întoarcă într-o zi la Rapid.

Atacantul crescut în Giulești spune că are oferte din România, însă, pentru moment, așteaptă ceva mai bun.

„Am avut ceva discuții cu echipe de România. Mai aștept, mai aștept. Sper să apară ceva bun, pentru că îmi doresc să mă întorc în țară. Și varianta aceasta cu Georgia a fost, nu neapărat de compromis, dar mi-am dorit să joc. Nu evit s-o spun, tot timpul mi-am dorit să mă întorc la Rapid. E altceva să joci acasă, unde ești iubit. E greu să joci departe de casă. Dar, dacă ești un profesionist, poți pleca oriunde. Mă adaptez ușor. Vom vedea ce va fi”, a spus Ciolacu, la ProSport Live.

Întrebat dacă are vreun tatuaj cu Rapid, așa cum are Alex Ioniță, Ciolacu a spus că nu e atras de aceste lucruri. „N-am niciun tatuaj. Nu cred că e nevoie de un tatuaj ca să demonstrez atașamentul față de echipa pe care o iubesc din suflet. Nu sunt adeptul acestei mode. Dacă voi simți asta la un moment dat, probabil va fi un tatuaj legat de familie. Sunt mulțumit de mine și fără tatuaje”, a mai declarat atacantul la ProSport Live.

Crescut de Rapid, Ciolacu a mai evoluat de-a lungul carierei pentru CS Otopeni, Slask Wroclaw (Polonia), ASA Târgu Mureș, FC Warriors (Polonia), Juventus București (redenumită între timp Daco-Getica) și Metaloglobus.

Foto: Laurențiu Mich / Mediafax foto

Pe aceeași temă