3 din 3 pentru Săgeata! Năvodărenii „n-au avut” adversar nici azi

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 18:11 Campionat

Săgeata a câștigat partida de pe teren propriu, scor 4-1, contra celor de la Chindia Târgovște. Meciul a fost unul cu ritm bun, în prima repriză ambele echipe creându-și ocazii de gol, însă cea care a reușit prima să marcheze a fost echipa gazdă prin Sg. Bar în minutul 7.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru Săgeata care a reușit să marcheze tot în minutul 7, dar al reprizei secunde, prin Zaharia, după lovitură de colț executată perfect de Coconașu. În minutul 57, Vezan îl găsește bine pe Pantelie cu o pasă peste apărarea celor de la Chindia, iar atacantul năvodărenilor majorează scorul la 3-0, lobându-l pe Perianu din interiorul careului de 16 metrii. La acest scor, Săgeata mai avea un singur gol pentru a depăși Botoșaniul în clasament.

Numai că replica oaspeților a venit imediat după golul trei încasat, Gavrilă (60) marcând golul de onoare cu un șut din interiorul careului. Golul 4 al navodărenilor l-a marcat Vali Apostol în minutul 82 dintr-un penalty obținut de Tigoianu, care a fost faultat de portarul Chindiei, Perianu, acesta din urmă fiind și eliminat la aceeași fază.

Scor final 4 la 1 iar Săgeata urcă pe locul 2 în clasament cu 28 de puncte la egalitate FC Botoșani.

SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI
CHINDIA TÂRGOVIȘTE

4-1

Marcatori:
S. Bar ”7, D. Zaharia ”52, Pantelie ”57, V. Apostol ”82 – pen. / Bg. Gavrilă ”60

Gordin – I. Filip, Goșa, S. Bar, Anițoiu – Diaby, Vezan (cpt.), V. Apostol (Bozeșan ”88), Coconașu – Pantelie (Tigoianu ”76), D. Zaharia (Șicu ”88)
Antrenor: Constantin Gache

Perianu – Pătru, S. Rădoi (cpt.)(A Ștefan ”53), Ispas, Bușu – Bg. Gavrilă (Omuț ”81), Honciu, I. Șerban, Văduva – Băluță (R. Dobre ”63), Verdeș
Antrenor: Eusebiu Tudor
Eliminare: Perianu ”79 – roșu direct

Articol și foto de Alexandru RAITA

    
 

Marius ANGHEL 24 Mar. 2013, 18:11 Campionat
Pe aceeași temă