„Campania de achiziții a Farului nu ne sperie”

09 Mar. 2012, 12:07 Liga 2

Săptămâna viitoare, reflectoarele ligii secunde se aprind din nou pentru FCM Bacău. Nu doar la figurat, ci și la propriu. Astfel, partida dintre Farul Constanța și formația pregătită de Gheorghe Poenaru se va disputa în devans, vineri, 16 martie, în nocturnă, de la ora 18.00. „Conducerea Farului ne-a propus ca meciul să se desfășoare în nocturnă, iar noi ne-am dat acceptul fără nicio problemă. Rămâne de văzut cine va televiza partida.”, a declarat președintele băcăuan Daniel Scânteie.

Se simt…mai fotbaliști

„Galben-albaștrii” speră să înceapă returul cu dreptul, chiar dacă vor avea în față o formație care s-a întărit considerabil în inter-sezon prin aducerea unor jucători cu experiență precum Curcă, Sorin Paraschiv sau Vali Badea. „Campania de achiziții a Farului nu ne sperie, ci ne mobilizează. De asemenea, ne bucurăm că vom juca în nocturnă. În felul acesta ne vom simți și noi mai…fotbaliști”, a precizat căpitanul echipei fanion a Bacăului, Gabriel Boghian.

Adresă către Primărie

Pentru a pregăti cât mai bine jocul de pe Litoral, „galben-albaștrii” intenționează să efectueze cel puțin o ședință de pregătire în nocturnă în cursul săptămânii viitoare. „Am făcut o adresă către Primărie prin care solicităm să ni se aprobe programarea unui antrenament în nocturnă pe stadionul «Municipal» în cursul serii de miercuri. Sperăm să nu ni se pună bețe în roate”, a afirmat antrenorul FCM Bacău, Gheorghe Poenaru.

Sursa: Deșteptarea

09 Mar. 2012, 12:07 Liga 2
Pe aceeași temă