Călin Moldovan mută în primul ”11” al Brașovului și e convins că echipa sa nu va fi o ”victimă perfectă” în meciul cu FK Miercurea Ciuc

Adi MARICA 11 Mar. 2022, 10:33 Liga 2
Călin Moldovan mută în primul ”11” al Brașovului și e convins că echipa sa nu va fi o ”victimă perfectă” în meciul cu FK Miercurea Ciuc

FC Brașov va încheia sezonul regular al Ligii 2 cu o deplasare infernală pe terenul celor de la FK Miercurea Ciuc. Echipa antrenată de Călin Moldovan are doar 13 puncte după 18 etape, astfel că va continua apoi să joace pentru evitarea retrogradării, într-un play-out ce se anunță extrem de greu.

FC Brașov a început slab sezonul de primăvară, iar în două meciuri a obținut doar un punct, după 1-1 la Poli Iași și 0-2 cu Metaloglobus.

Călin Moldovan: ”Încercăm să găsim formula potrivită”

Eșecul din runda trecută, 0-2 pe teren propriu cu Metaloglobus, a fost digerat greu de oficialii echipei brașovene.

”Chiar dacă venim după eșecul de acasă cu Metaloglobus, noi avem încredere în continuare. Înfrângerea ne-a afectat, dar nu ne clatină, pentru că au fost și multe lucruri bune în joc. Din păcate, am luat goluri foarte ușor. Jucătorii au vrut, au arătat determinare. Eu sunt foarte supărat pe jucătorii care au intrat în partea secundă. Vor fi modificări în echipă. Încercăm să găsim formula potrivită”, a spus Călin Moldovan despre jocul trecut și cel care urmează.

Antrenorul Brașovului nu crede că echipa sa e victimă sigură la Miercurea Ciuc

Antrenorul echipei brașovene este convins că meciul de la Miercurea Ciuc va fi unul de totul sau nimic și mizează pe o reacție de orgoliu a jucătorilor săi.

”Urmează o deplasare grea la o echipă ce joacă pentru accederea în play-off. Și noi avem nevoie de puncte, astfel că va fi un meci de care pe care. Poate pentru unii părem victima perfectă la acest meci, dar vă asigur că nu va fi așa. Vom încerca să scoatem maxim posibil din acest meci”, a declarat Călin Moldovan.

Probleme mari cu terenurile pentru antrenamente

Pentru pregătirea meciului cu FK Miercurea Ciuc, brașovenii s-au confruntat cu probleme serioase legate de starea terenurilor. Brașovul stă foarte prost la infrastructura sportivă, astfel că în această perioadă oficialii echipei au căutat soluții pentru antrenamente.

Luni, jucătorii au efectuat doar alergări pe marginea terenului de la stadionul Tineretului, iar marți și miercuri s-au antrenat pe sinteticul de la ICIM. Miercuri, programul echipei a fost dat peste cap, pentru că terenul de la ICIM era acoperit de zăpadă. Jucătorii au așteptat începând cu ora 10:00 un semn de la oficialii echipei și doar la ora 13:30 au fost anunțați că antrenamentul poate avea loc la ICIM! Joi, Leonte și compania s-au antrenat la balon, iar pentru astăzi se cauta o soluție pentru un teren chiar și acoperit de zăpadă.

”Cea mai mare problemă a noastră în această perioadă sunt terenurile de antrenament. Este o mare problemă, dar nu putem pune cu vremea, 80 la sută din antrenamente sunt adaptate la condițiile pe care le avem la Brașov. Avem mulți jucători noi veniți la echipă în această iarnă, majoritatea au venit pe finalul perioadei de pregătire, astfel că avem probleme în ceea ce privește relațiile de joc”, a punctat antrenorul echipei FC Brașov.

FK Miercurea Ciuc luptă pentru play-off, FC Brașov merge în play-out

FK Miercurea Ciuc ocupă locul 7 în Liga 2 după 18 etape, cu 32 de puncte, fiind la egalitate cu FC Buzău (locul 6), în timp ce FC Brașov se află pe poziția a 16-a, cu 13 puncte. Meciul dintre acestea este programat sâmbătă, de la ora 14:00, atunci când au loc majoritatea partidelor din etapa a 19-a.

Accesul spectatorilor la meci va fi la întreaga capacitate a stadionului, după ce, miercuri, FRF a anulat protocolul de desfășurare a competițiilor adoptat în pandemie, în urma restricțiilor ridicate de autorități.

Foto: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-suciu-inaintea-meciului-fk-miercurea-ciuc-fc-brasov-e-o-finala-pentru-noi-harghitenii-joaca-cu-accederea-in-play-off-pe-masa-19222526

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-ultimele-doua-echipe-calificate-in-play-off-ul-ligii-2-se-stabilesc-in-ultima-runda-a-sezonului-regular-patru-cluburi-se-lupta-pentru-acest-obiectiv-toate-calculele-de-reusita-ale-acestora-19222455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-a-suspendat-protocolul-de-desfasurare-a-competitiilor-obligatiile-devenind-recomandari-cheltuielile-scad-pentru-cluburi-iar-reactia-unui-conducator-spune-multe-ma-gandeam-cu-groaza-la-19222484

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-a-sezonului-regular-de-liga-2-si-meciurile-televizate-opt-partide-sunt-puse-sa-se-dispute-in-acelasi-timp-19222276

Adi MARICA 11 Mar. 2022, 10:33 Liga 2
Pe aceeași temă