Cadou de la Brănescu pentru Tufiși! Dinamovistul i-a dăruit fostului său colaborator un aparat inovator de pregătire a portarilor

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Nov. 2016, 14:44 Liga 2

Antrenorul cu portarii de la CSM Râmnicu Vâlcea, Robert Tufiși (40 ani), a primit astăzi un cadou frumos de la fostul său elev, Laurențiu Brănescu (22 ani), actualul goalkeeper al lui Dinamo.

Brănescu i-a dăruit lui Tufiși un aparat de pregătire a portarilor, inovat de antrenorul cu portarii de la Juventus, Claudio Filippi. „Acest aparat imită lovituri de cap, mingi deviate. Este foarte util. S-au făcut studii în Italia și s-a dovedit că el crește eficiența intervențiilor în Seria A la portari cu 20 la sută. O să îl folosesc și la echipa mare, dar și la copiii cu care lucrez. Brănescu îl avea de la antrenorul lui Buffon, Filippi, cel care a inventat acest aparat. În țară, doar noi și Dinamo avem acest aparat. Brănescu mi-a spus că mă știe bine și îmi apreciază seriozitatea, fapt pentru care mi-a făcut cadou acest aparat. Îi mulțumesc”, a declarat Robert Tufiși.

Laurențiu Brănescu îl apreciază mult pe Robert Tufiși din perioada cât cei doi au colaborat la CSM Râmnicu Vâlcea. La doar 16 ani, actualul portar al lui Dinamo a fost achiționat de la Vâlcea de Juventus Torino pentru 400 mii euro, plus bonusuri la debutul în Seria A și națională.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Nov. 2016, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă