Zaharia, soluție de avarie pentru Farul

Autor: Mihai Andries Publicat: 02 Apr. 2014, 15:56 Actualizat: 02 Apr. 2014, 16:14 Bursa transferurilor
Zaharia,  soluție de avarie pentru Farul

Criza de efectiv se menține la Farul, „marinarii” abordând meciul foarte important de sâmbătă, cu Rapid CFR Suceava, din deplasare, cu probleme însemnate de efectiv. Atacantul Cristian Silvășan este suspendat, iar celălalt om experimentat din ofensivă, Cristi Cristea – accidentat, nepregătindu-se normal nici ieri. Cu probleme medicale se confruntă și mijlocașul stânga Alin Lădaru, care a și părăsit Constanța, cu destinația București, pentru tratament în cazul pubalgiei de care suferă și care îl va ține departe de gazon o perioadă mai lungă. În apărare, Constantin Bumbac nu s-a refăcut complet, dar Florin Buzea, accidentat la jocul în familie de vinerea trecută, și-a revenit.

„Ne poate ajuta foarte mult”

În condițiile lotului șubred, antrenorii Farului se gândesc să apeleze și la un junior din propria pepinieră, Muscă, dar au în vedere și o variantă-surpriză: înregimentarea veteranului Dorel Zaharia! În vârstă de 36 de ani, acesta joacă în prezent la Granitul Babadag, în Liga a IV-a a județului Tulcea, și este văzut drept atacantul în măsură să rezolve problemele din ofensiva Farului.

„Zaharia este peste tot ce avem noi acum în atac. E un vârf de gura porții, cu experiență, care a marcat 15 goluri în ultima sa perioadă la Săgeata Năvodari. Ne poate ajuta foarte mult. Șchiopătăm în față, unde, pentru meciul de la Suceava, nu mă pot baza decât pe tânărul Igiroșanu și pe Ivanovici, care e mijlocaș stânga. E greu. Îl vreau neapărat pe Zaharia. Sper ca mâine (n.r. astăzi) să-l am la pregătire, astfel încât să-l pot folosi la Suceava. Chiar și în condițiile problemelor pe care le avem, eu am încredere în jucători, dar aceștia trebuie să și dovedească pe teren că sunt fotbaliști de valoare”, a spus antrenorul Ștefan Nanu.

„Am discutat, într-adevăr, pe seama venirii mele la Farul, dar momentan lucrurile au rămas la acest stadiu. Eu le-am spus celor de la Farul care sunt pretențiile și condițiile mele și aștept răspunsul lor”, a declarat, aseară, Dorel Zaharia, fost junior al Farului, echipă pentru care a jucat doar două meciuri la seniori, în sezonul 1998/1999.

Sursa: Ziua Constanța

Autor: Mihai Andries Publicat: 02 Apr. 2014, 15:56 Actualizat: 02 Apr. 2014, 16:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă