Zăgrean în stand-by: „Am primit și alte oferte, impresarul meu va alege ce e mai bine”

09 Aug. 2012, 16:52 Bursa transferurilor
Zăgrean în stand-by:**

Atacantul ardelean a negociat cu noua Poli, alături de care s-a pregătit toată vara, dar admite că are și alte oferte. Andrei Zăgrean susține că nu știe nimic de un interes al lui UTA pentru el, echipă la care a fost propus alături de alți timișoreni conform unei declarații date de președintele textiliștilor Giovanni Catanzariti în presa arădeană.

„Nu știu nimic, doar ce am citit și eu prin ziare. Impresarii mei știu ce e mai bine. Eu am primit o ofertă și de la Poli, rămâne de văzut. Se negociază, deocamdată nu pot să spun nimic clar. Am primit și alte oferte, impresarul meu va alege ce e mai bine”, a declarat Zăgrean după amicalul cu FCM Reșița (scor 2-0).

Atacantul în vârstă de 25 de ani se concentrează deocamdată pe problemele echipei ACS Poli și rămâne optimist. „Mai sunt lucruri de rezolvat la echipă, eu cred că se vor rezolva. Noi ne pregătim cum putem mai bine. Amânarea campionatului ne-a oferit o bună oportunitate pentru a mai pregăti echipa, pentru noi a fost bine că s-a amânat începutul campionatului”, a concluzionat Andrei Zăgrean.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

09 Aug. 2012, 16:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă