Vrabie a semnat, Sandu urmează. Achizițiile sucevenilor din această vară

Vrabie a semnat, Sandu urmează.** Achizițiile sucevenilor din această vară

Cu doar 10 zile rămase până la startul ediției de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a, conducerea Rapidului este pe cale să rezolve problemele contractuale ale jucătorilor veniți în această vară pe Areni. După portarul Vlad Hânțescu (Viitorul Constanța), fundașul Sorin Ciobanu (Metalul Reșița) și atacantul Marco Enciu (Farul Constanța), care au semnat înțelegeri pe un an cu gruparea suceveană încă de săptămâna trecută, președintele Dumitru Moldovan a bătut palma și cu mijlocașul Alexandru Vrabie, de la FCM Dorohoi.

„Fălticeneanul Vrabie este un jucător pe care ni l-am dorit mult și sunt sigur că tehnica sa va aduce un plus în jocul echipei noastre. Va juca în următorii doi ani pe Areni. De asemenea, am încheiat și tratativele cu atacantul Eduard Sandu de la FCM Dorohoi și nu a mai rămas decât să parafăm actele. Atât cei doi, cât și Hânțescu, Ciobanu sau Enciu sunt jucători valoroși, care ne vor ajuta în mod sigur să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

În cursul zilei de ieri, sucevenii au obținut și transferurile juniorilor Constantin Aeroaiei și Alexandru Dănilă de la LPS Roman, aceștia semnând contracte pe o durată de patru ani cu Rapid. Singura problemă rămasă nerezolvată deocamdată este cea a juniorilor Toma Niga (portar), Cătălin Tăutianu (fundaș) și Lucian Jitariuc (mijlocaș), care aparțin de LPS Suceava.

Altfel, Rapid CFR Suceava va susține astăzi, de la ora 17:00, la Târgu Neamț, penultimul meci amical din această vară. Jucătorii lui Bogdan Tudoreanu vor juca împotriva Cetății, echipă din Liga 3.

Cât privește accesul pe stadionul Areni în noul sezon al Ligii 2, conducerea clubului a decis să nu mai scoată la vânzare abonamente. În schimb, accesul se va face pe bază de bilet, acesta urmând a costa ca și în sezoanele trecute, adică 5 lei, iar femeile, copiii și pensionarii vor putea intra gratuit pe stadion.

VEZI PROGRAMUL COMPLET al echipei Rapid CFR Suceava în noul sezon al Ligii 2

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă