Voicu: „Este un proiect luat de la zero, cu pași mărunți”

10 Jul. 2012, 11:58 Bursa transferurilor
Voicu:** „Este un proiect luat de la zero, cu pași mărunți

Liber de contract după ce oficialii de la Alro Slatina l-au anunțat că nu vor mai conta pe serviciile sale, Mircea Voicu s-a prezentat la reunirea lotului echipei FC Olt Slatina.

Mijlocașul de bandă este dorit de Dan Oprescu la noua echipă slătineană, urmând ca în această săptămână să stabilească toate detaliile contractuale.

Antrenorul Dan Oprescu, care era „principal” la Alro Slatina în 2010, nu a uitat că Mircea Voicu a marcat golul victoriei la Șotânga, reușita sa ducând gruparea slătineană în Liga a II-a. „Mircea Voicu este un jucător emblematic, care a marcat golul victoriei la Târgoviște. A fost golul promovării, era normal să contăm pe el”, a spus Dan Oprescu.

Mircea Voicu s-a arătat încântat de noul proiect, fiind adeptul „pașilor mărunți”, spunând că obiectivul promovării în Liga I stabilit la Alro ar fi dus de fapt la dispariția clubului aluminist din această vară. „Pare un proiect bun, am mai lucrat cu Dan Oprescu, sper să fie totul bine, o să am o discuție cu patronii echipei. Este un proiect luat de la zero, cu pași mărunți. Mai bine așa decât cum a fost la Alro cu obiective mari. Ați văzut ce s-a întâmplat!”, a spus jucătorul slătinean.

Mircea Voicu a declarat că în lotul noii echipe sunt cooptați foarte mulți jucători tineri de valoare. „Îi cunosc pe majoritatea jucătorilor din lotul noii echipe. Sunt câțiva copii de la FC Olt și câțiva de la Alro Slatina foarte tineri. Cu tinerețea îmbinată cu experiența noastră sper să o scoatem la capăt cu bine și să facem o echipă valoroasă”, a spus Mircea Voicu.

Jucătorul, care a punctat decisiv pentru ca Alro să facă saltul în Liga a II-a, spune că nu a discutat încă cu oficialii noii echipe despre contractul său. „Nu am discutat detalii despre contract, a rămas că vom vorbi miercuri. Eu am fost dorit și anul trecut de Dan Oprescu, dar mai aveam contract cu Alro”, a spus Mircea Voicu.

Sursa: Gazeta Nouă

10 Jul. 2012, 11:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă