Vițu pleacă de la Șoimii la Rădăuți. La al doilea jucător la care se renunță se decide după amicalul cu ACS Poli

Vițu pleacă de la Șoimii la Rădăuți.** La al doilea jucător la care se renunță se decide după amicalul cu ACS Poli

Șoimii Pâncota și Sergiu Vițu o iau pe drumuri diferite din această iarnă. Fundașul de bandă nu a confirmat așteptările staffului tehnic în Liga a 2-a, dar a și avut o ofertă mult aproape de casă. Fotbalistul originar din Republica Moldova va evolua, cel mai probabil, la Bucovina Rădăuți, formația clasată pe locul 9 în seria I a eșalonului trei.

„Îi mulțumim lui Vițu pentru cei doi ani petrecuți la Pâncota, a pus și el umărul la ascensiunea clubului și-I dorim baftă la noua sa echipă”, a menționat președintele „alb-negrilor”, Pavel Piroș.

Probabil, după amicalul de mâine (ora 11), de la Timișoara, împotriva liderului din B2, „șoimii” se vor mai despărți de un fotbalist. Probabil, acesta va avea la dispoziție 30 de minute să-I întoarcă din drum pe șefii din Podgorie și asta pentru că Dan Cuedan nu va mai împărți reprizele între titulari și rezerve, așa cum s-a întâmplat în precedentele teste, cu Sânmartin și Giarmata. „Primele 60-65 de minute ale amicalului cu ACS Poli le vom aborda cu ce considerăm că avem mai bun în momentul de față, ținând cont – bineînțeles – de accidentări”, a confirmat tehnicianul Pâncotei.

Rusu, Polgar, Suciu și Alin Mihai acuză probleme de ordin medical și e greu de crezut că vreunul dintre ei va apărea mâine pe gazon în fața teamului de pe Bega. În toamnă, cele doupă echipe și-au împărțit victoriile. „Alb-negrii” au câștigat cu 3-2 în Cupă, iar timișorenii cu 1-0 în campionat. Ambele dispute au avut loc la Pâncota.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă