Viitorul Constanța și-a prezentat achizițiile

23 Jan. 2012, 07:33 Bursa transferurilor

Ocupanta primei poziții din Seria I a Ligii a II-a, FC Viitorul Constanța, și-a prezentat achizițiile acestei ierni în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Hotel Zeynep Golf & Spa, din Belek (Antalya). Nicolae Dică, Liviu Ștefan și Alexandru Iacob au venit însoțiți în fața reprezentanților mass-media de antrenorul principal, Cătălin Anghel, și patronul clubului constănțean, Gheorghe Hagi.

„Noul an ne întărește dorința noastră fixată în 2011, anume de a juca cât mai bine și de a fi cei mai buni în Seria I a Ligii a II-a. Spre bucuria noastră suntem pe primul loc, însă este loc de mai bine. Am făcut o analiză la finalul turului, iar concluzia noastră a fost că acestei echipe tinere îi lipsește puțină experiență pentru a ne atinge obiectivul. Am adus trei jucători importanți, care sunt convins că ne vor ajuta. Liviu Ștefan este un jucător cu experiență, care a evoluat la echipe ce s-au bătut la promovare, iar în plus el ne va ajuta și din funcția de antrenor secund. Alexandru Iacob este fost internațional de juniori, este foarte tânăr și are un potențial mare. Nicolae Dică cred că se pliază foarte bine e jocul nostru, este marcator și bun pasator, iar prin personalitatea și experianța sa sunt convins că ne vom atinge obiectivul promovării. Noi l-am vrut, el a dorit să vină la noi, iar când ambele părți sunt pe aceeași lungime de undă sunt sigur că vom face treabă bună. Nu este deloc un pas înapoi pentru Dică prin venirea în Liga a II-a. Și eu am lăsat pe Real Madrid și m-am dus în Serie B la Brescia, iar după un singur an am promovat și am jucat în Serie A. Dică este unul din jucătorii care pot face diferența. Cu cât avem mai mulți jucători valoroși, cu atât ne va fi mai ușor. Prin transferurile pe care le-am făcut se vede că ne gândim la Liga I”.
Gheorghe Hagi, patron Viitorul Constanța

„Sunt trei transferuri foarte importante pentru noi pe axul central, care ne vor ajuta în îndeplinirea obiectivului. Prin aceste transferuri câștigăm în valoare și maturitate. Sunt foarte mulțumit de aceste transferuri. Mulți antrenori doresc jucători ca și Dică pentru că te poate ajuta pe tine, ca antrenor, din foarte multe puncte de vedere. Dică va fi vocea mea din teren și cred că va avea o contribuție importantă la promovarea în Liga I”.
Cătălin Anghel, antrenor Viitorul Constanța

„Mă bucur că Hagi s-a gândit la mine că pot ajuta această echipă să promoveze. Am venit cu sufletul deschis la Viitorul și voi împărtăși din experiența mea celor mai tineri jucători din echipă. N-a fost deloc greu să mă convingă să vin la Constanța, mai ales că am mai lucrat împreună la Steaua. Mi-am fixat două obiective: primul este să promovăm în Liga I, iar al doilea să revin la echipa națională”.
Nicolae Dică

„Sunt foarte bucuros că am venit în această familie la Viitorul Constanța. Este cel mai bun proiect din România, unde se cresc copii de la 7-8 ani cu scopul de a forma fotbaliști importanți. Am venit să pun umărul la promovare”.

Liviu Ștefan

„Sunt fericit că cei de la Academie mi-au întins o mână. Este un proiect ambițios și îmi doresc din tot sufletul ca în această vară să ne îndeplinim obiectivul promovării”.
Alexandru Iacob

sursa: Academia Hagi

23 Jan. 2012, 07:33 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă