VIDEO | Foresta și-a prezentat noile achiziții și stafful tehnic. Portughezul Nuno Pedro: „Am venit la Suceava pentru că suntem încrezători în acest proiect”

La stadionul Areni din Suceava a avut loc joi o conferință de presă organizată de clubul Foresta, care a debutat cu prezentarea celor 11 jucători care au ajuns în această vară la echipa din Liga 2. În afară de portarul Răzvan Began, în vârstă de 21 de ani, venit de la Luceafărul Oradea, toți ceilalți sunt stranieri.

Pentru compartimentul defensiv au fost aduși Issaga Diallo (Franța, 30 ani), venit de la gruparea cipriotă Anagennisi, Daniel Pappoe (Ghana, 23 ani), care a făcut junioratul la Chelsea, și moldovenii Alexandru Belevschi (22 ani, ex-Milsami Orhei) și Pavel Secrier (23 ani, de la Zimbru Chișinău).

În compartimentul median vor încerca să-și facă loc Charles Acolatse (Franța, 22 ani), Wilhem Renquin (Belgia, 21 ani), Edgar Movsisyan (Armenia, 19 ani) și Dali-Amar Belkacem (Franța, 19 ani).

De asemenea în această vară au semnat contracte de joc cu Foresta și atacanții francezi Allan Kimbaoula, de 25 ani, care a început sezonul la Sportul Snagov, și Khalid Chalabi, de 22 de ani, cel ce a făcut primii pași în fotbal la AS Monaco.

Banca tehnică a Forestei a cunoscut de asemenea modificări importante. Antrenor principal este portughezul Nuno Pedro, care va fi ajutat de conaționalul său Sergio Silva, francezul Khalil Chakroun și de autohtonii Bogdan Tudoreanu și Marius Lup.

„Am venit la Suceava pentru că suntem încrezători în acest proiect. Avem încredere în conducători, în investitori și în toți cei din club. Suntem aici să muncim din greu și sper ca victoriile să vină cât mai repede. Abia am venit la echipă, sunt atâția jucători noi și știu că nu va fi ușor. La amicalul cu Bucovina Rădăuți am dorit să vedem caracteristicile fiecărui fotbalist pentru a putea alege sistemul de joc care ni se potrivește. Încercăm ca în cel mai scurt timp să punem lucrurile cap la cap, astfel încât rezultatele să nu întârzie să apară. Ne așteaptă două meciuri grele, cu CS Mioveni și Hermannstadt. Sper ca fanii Forestei să fie prezenți sâmbătă în număr mare la stadion, ca să ne susțină”, a declarat principalul Nuno Pedro.

Sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 8-a a Ligii a 2-a, Foresta va primi pe Areni vizita grupării CS Mioveni. După șapte etape desfășurate din noul sezon, echipa suceveană e ultima în clasament, cu doar un punct.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Gazeta SV

Pe aceeași temă