Victor Dobrescu a plecat de la FC Zalău!

Victor Dobrescu** a plecat de la FC Zalău!

În vară, FC Zalău a reușit unul dintre cele mai tare achiziții din istoria clubului, ce puțin pe hârtie. La 24 de ani, Victor Dobrescu a jucat la reprezentativa U 19 a României, la care a marcat de 5 ori, iar la „naționala” de juniori a strâns 15 selecții, fiind coleg cu Ochiroșii, Torje, Al. Iacob sau Gîngioveanu! Ca junior, a evoluat în Italia, la AC Torino, dar a fost în vederile unor granzi ai Europei, precum Bayern Munchen, Real Madrid sau Juventus!

Din păcate, fostul internațional nu a avut o perioadă foarte fastă, sub poalele Meseșului, deși zălăuanii credeau că, prin venirea lui Dobrescu, problemele din atac s-au rezolvat. În tur, el a marcat un singur gol și acela spre final. În retur, atacantul de 24 de ani și-a dat drumul, reușind trei goluri în acest început de retur.

Într-o discuție cu cei de la Sportul Sălăjean, ce a avut loc chiar după meciul cu Șoimii Pâncota, era fericit, deoarece a devenit acel „vârf de lance”, de care avea nevoie FC Zalău. Ultimele zile au schimbat radical situația și conducerea a venit cu o nouă strategie și o discuție despre contract. Cele două părți nu au mai ajuns la un punct comun, iar fotbalistul și-a reziliat contractul cu acordul ambelor părți, deși semnase în vară un contract pe trei ani.

Acum, Dobrescu a plecat la Oradea și își pune problema de a renunța la fotbalul de performanță.

 

Sursa: Sportul Sălăjean

Pe aceeași temă