FCM Baia Mare a câștigat cu 5-0 amicalul cu FC Zalău. Sergiu Jurj a semnat cu liderul chiar în ziua în care a împlinit 18 ani

FCM Baia Mare a câștigat cu 5-0 amicalul cu FC Zalău.** Sergiu Jurj a semnat cu liderul chiar în ziua în care a împlinit 18 ani

Reîntorși în Ungaria, acolo unde spun că au condiții mai bune de pregătire decât pe plan local, jucătorii de la FCM Baia Mare au disputat în această dimineață, la Nyíregyháza, un amical împotriva echipei FC Zalău, penultima clasată din Seria a V-a a Ligii 3. Liderii Seriei a II-a a Ligii 2 s-au impus cu un nemilos 5-0 în fața echipei pregătite de Constantin Olariu.

După o primă repriză destul de echilibrată, FCM Baia Mare a reușit să își mărească avantajul la 2-0 până în minutul 65 al amicalului, grație reușitelor lui Milian Urs și Mihai Deac. În ultimele 20 de minute însă, echipa din Sălaj n-a mai rezistat presiunii și a încasat încă trei goluri. Cosmin Sîrbu, de două ori, și Vasile Pop și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor și scorul final al amicalului din Ungaria s-a încheiat 5-0 pentru băimăreni.

Dorin Toma a început testul cu FC Zalău în următoarea formulă: Ormenișan – Bg. Străuț, Daminuță, Fl. Ilie, Duruș – A. Ignea, D. Munteanu –  V. Pop, Vasilache, Păcurar – Cârjan. Au mai evoluat: Bota – Giurgiu, Oltean, Bușu, E. Dică, Deac, Sîrbu, Urs și Sbârcea.


 

Altfel, FCM Baia Mare a confirmat pe site-ul oficial al clubului transferul jucătorilor Emil Dică, Ciprian Vasilache, Cristian Daminuță, George Cârjan, Sorin Bușu, Tudor Sbârcea și Sergiu Jurj, achiziții despre care Liga2.ro a scris în ultimele zile. Băimărenii au anunțat și despărțirea de jucătorii Ionuț Bratima, Vlad Potecu, Dănuț Ivănică, Cătălin Savin și Mădălin Popa.

Ultima achiziție, Sergiu Jurj (foto), împrumutat până în vară de la CS U Craiova, s-a alăturat lotului FCM-ului chiar în această dimineață, atunci când a semnat și contractul. Jurj a împlinit astăzi 18 ani.


 

Până acum, FCM Baia Mare a înregistrat următoarele rezultate în amicale: 0-2 cu Balmaz Kamilla Gyogyfurdo, 1-2 cu Kisvarda FC, 2-1 cu Național Sebiș și 5-0 cu FC Zalău. Trupa lui Dorin Toma are programat următorul amical pe 20 februarie, cu CSM Sighetu Marmației.

Pe aceeași temă