„U” Cluj a învins FC Zalău într-un amical. Teja a testat încă doi jucători noi

  • Universitatea Cluj a învins, miercuri, în deplasare, echipa de Liga a 3-a FC Zalău, cu 3-1, prin golurile lui Boboc, Calcan și Norbert.
  • Mijlocașul Stanciu, dar și fundașul Magda, fost la FC Bihor, au fost jucătorii testați în amical. Portarul Grecu a confirmat deja.

 

Echipa antrenată de Mihai Teja și-a continuat seria amicalelor, de la Cluj și a învins, astăzi, pe FC Zalău, echipă din Liga a 3-a, cu 3-1. Boboc, Calcan și Norbert Janos au fost marcatorii clujenilor, unde au evoluat și trei jucători aflați în probe, dar și Raul Ciupe, fostul căpitan al clujenilor fiind posibil să revină la echipă. Dacă portarul Grecu, fost la Oțelul Galați, și mijlocașul Stanciu, fost la FC Zalău, au mai fost testați și până acum, primul dintre aceștia convingând și urmând a semnat un contract cu „U”, noutatea s-a numit Magda, fundașul central care a jucat la FC Bihor. Acesta se află și el în probe la echipa clujeană.

„U” Cluj a început în formula: Grecu – Butean, Magda, Crișan, Berci – Boboc, Stanciu – Al. Dulca, Moruțan, Calcan – P. Popescu.
În partea a doua au evoluat: Grecu – Ciupe, Mutu, Crișan, Hîmpea – Magda, Boboc – Norbert, Calcan, Greu – Zdroba.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă